Annemiek Verbeek

Annemiek Verbeek

Doulapraktijk Tamelijk briljant biedt steun voor, tijdens en na de bevalling.

Zo kan jij onderzoeken wat je belangrijk vindt, geïnformeerde keuzes maken en in vertrouwen bevallen. Een doula draagt bij aan meer zelfvertrouwen, minder complicaties en verzoeken om pijnbestrijding en minder ‘baby blues’ na de bevalling.

Als doula ben ik:

  • Jouw luisterend oor, uitzoekchef, coach en persoonlijke zwangerschapsbegeleider. We ontmoeten elkaar voor de bevalling minstens drie keer in sessies van 2 a 3 uur. Daarnaast is er onbeperkt contact via telefoon en Whatsapp.
  • Iemand met wie je stap-voor-stap keuzes en mogelijkheden doorneemt om zo je persoonlijke bevalwensen in kaart te brengen. Ik kan mee naar je verloskundige of gynaecoloog als je deze wensen gaat bespreken.
  • Je masseur; je krijgt een heerlijke zwangerschapsmassage van anderhalf uur (bij jou thuis of op mijn praktijk in Alkmaar).
  • Degene die jou en je partner kan klaarstomen voor een knap staaltje teamwork tijdens de bevalling; ik geef jullie al mijn tips en trucs om van jouw bevalling een positieve ervaring te maken.
  • Vanaf 37 weken zwangerschap 24/7 voor je beschikbaar; als de bevalling begint, ben ik binnen anderhalf uur bij je en vertrek ik pas weer als de baby een paar uur oud is. Tijdens de bevalling zal ik er alles aan doen de rust te bewaren. Ik zal je moed inspreken, je partner steunen, naar je luisteren of je gerust te stellen. Ik help met ontspanning (massage), ademhaling, bevalhoudingen en grenzen en wensen bewaken.
  • In de kraamtijd beschikbaar per telefoon of Whatsapp. Na ongeveer een maand kom ik langs voor ons afsluitende gesprek waarbij we de bevalling uitgebreid nabespreken.
  • Ook na het vertrek van de kraamverzorgende in te huren om je kraamperiode zo rustig mogelijk te laten verlopen. Ik neem je alles uit handen, zodat jij kunt rusten en knuffelen met je baby.

Locatie

Contactgegevens

Händelstraat 12,
1901 VA, Castricum

0624632388

www.tamelijkbriljant.nl

doula@annemiekverbeek.nl