Dominique Van der Vorst

Dominique Van der Vorst

Graag wil ik jou en je partner leren kennen en ontmoeten op de plek waar je bent in je levensreis. Mijn rol als doula is vooral om je te ondersteunen en informatie te verstrekken, om ervoor te zorgen dat je je veilig, zelfverzekerd en ontspannen voelt tijdens zwangerschap en bevalling. Ik ben er voor jou, respecteer je behoeften en wensen, spreek je moed in, luister naar je en stel je gerust. Het is mijn intentie om intuïtief en bewust aanwezig te zijn, om aan te voelen wat er (niet) nodig is. Ik waardeer het als je eerlijk en open je wensen vertelt, vóór, tijdens en na de bevalling. Natuurlijk ben ik er ook voor je partner.

Het is een voorrecht om bij de geboorte van je kindje te mogen zijn en mee te werken aan het creëren van een veilige, vertrouwde en rustige omgeving voor de geboorte van jullie kindje.

Tussen 1987 en 1997 ben ik verloskundige geweest, meer dan 1000 thuis bevallingen begeleid en ik heb ervaring met een breed scala aan bevallingen: de natuurlijke, de stuitligging, de premature, de keizersnede, de VBAC, de inleiding, de epidurale, de watergeboorte. Ook heb ik alleenstaande en tiener moeders bijgestaan. Gezinnen waarbij oudere kinderen of andere familieleden aanwezig zijn geweest, waren zeker geen uitzondering. Ik ben tweetalig Nederlands/Engels en begeleid zowel Nederlandse als internationale families.

Je kunt meer over me lezen en wat ik te bieden heb op mijn website.

Als je vragen hebt, kun je contact met me opnemen of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Locatie

Contactgegevens

Pater Berthierstraat 7,
5361 AT, Grave

0645054794

www.douladominique.nl

info@douladominique.nl