Michelle Haccou

Michelle Haccou

Als Doula wil ik je graag bijstaan in elke fase van jouw zwangerschap en bevalling. Vanaf het moment dat jij realiseert dat je zwanger bent, tot na de bevalling, kan ik je ondersteunen en begeleiden.

Tijdens de zwangerschap bied ik praktische en emotionele ondersteuning. Dit kan zijn door middel van het geven van informatie over je zwangerschap en de bevalling, het helpen bij het maken van keuzes over de zorg en het aanbieden van ondersteuning tijdens afspraken met jouw verloskundige of gynaecoloog. Ook geef ik zwangerschapsmassages en aromatherapie, mocht je hier interesse in hebben.

Tijdens de bevalling kan ik je helpen bij het vinden van comfortabele houdingen, het gebruik van ontspanningstechnieken en het geven van aanmoediging. Ook kan ik jouw partner ondersteunen zodat hij of zij zich gerustgesteld voelt en zich kan concentreren op jou en de bevalling.

Na de bevalling kan ik je helpen bij het aanleggen van de baby, het geven van lactatie-ondersteuning en het verwerken van de bevalling. Ook kan ik jouw partner helpen bij het aanleren van de babyzorg.

Als Doula streef ik ernaar om je een veilige, ondersteunende en positieve bevallings ervaring te geven. Mijn aanwezigheid kan zorgen voor meer zelfvertrouwen, minder angst en een gevoel van controle tijdens de bevalling.

Kortom, als Doula kan ik je ondersteunen en begeleiden in elke fase van jouw zwangerschap. Ik wil je helpen om een veilige, ondersteunende en positieve bevalling te hebben.

Locatie

Contactgegevens

Koolwitje 3,
7862GH, Emmen

06-12452830

www.GaiaLynn.nl

michellehaccou@hotmail.com