Genevieve Roeffen

Genevieve Roeffen

Al vanaf kleins af aan sleepte Geneviève het boek "Het Grote Wonder" overal mee naar toe. Dit was een boek over conceptie en geboorte. Gefascineerd was zij door de prachtige afbeeldingen en het begin van nieuw leven. Toen haar tante zwanger wilde zij als achtjarige graag bij de bevalling van haar neefje aanwezig zijn. En dit mocht! Bij deze ervaring zag zij in levende lijve de magie van geboorte, van onvoorwaardelijke liefde en impact op een nieuw gezin.

Geneviève werd jong moeder en mocht in de jaren daarna veel vriendinnen en hun partner bijstaan rondom zwangerschap, geboorte en in de tijd daarna. Toch nam zij het besluit om Sociotherapie te gaan studeren en behaalde haar diploma aan de SPH.

Toen zij zwanger was van haar dochter besloot zij zélf een doula in de arm te nemen. Zij voelde zichzelf de gehele zwangerschap gesteund, gedragen en geliefd en ook tijdens de geboorte. Al tijdens die zwangerschap kwam bij haar het idee langs om zelf doula te worden. En dat werd ze.

Geneviève heeft de opleiding gevolgd aan 'In Bloei' in Rotterdam. Daarnaast heeft zij een verdieping gevolgd aan StillBirthDay als bereavement doula. Naast geboorte mag zij ook vrouwen en hun partner ondersteunen bij rouw- en verlies tijdens de zwangerschap en geboorte.

Geneviève werkt vanuit de visie dat de geboorte van elk kind een gezin vormt. Graag staat zij aanstaande ouders bij tijdens de zwangerschap, geboorte en in de tijd daarna. Haar eigen praktijk is te vinden via eengezingeboren.nl.

Naast geboorte- en bereavement doula heeft zij aanvullende diensten zoals het verhuur van bevalbaden. En is zij een gepassioneerde danseres, vanuit die passie is zij een gecertificeerde Dancing For Birth docent geworden en geeft zij zwangeren en jonge moeders dansles.

Heb je interesse om vrijblijvend kennis te maken? Dan mag je altijd contact opnemen met Geneviève via: 06-20145583 of contact@eengezingeboren.nl

Locatie

Contactgegevens

Frambozenstraat 7,
6561 ZM, Groesbeek

0620145583

www.eengezingeboren.nl

contact@eengezingeboren.nl