Harmke Breimer

Harmke Breimer

Vertrouwen en kundig

Wil je goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling ervaren dan ben ik er voor jou. Als doula zorg ik voor je rust en stabiliteit tijdens de bevalling. Ik geef je aandacht en vertrouwen en werk ‘met beide voeten op de grond’.

Tijdens de bevalling blijf ik bij je, zal ik je aanmoedigen om de eigen regie te behouden en bewaak ik je wensen.

Als voorbereiding hebben we twee of drie persoonlijke gesprekken waarin jouw behoeften, eventuele angsten en verwachtingen worden besproken. Ook stem ik met je af hoe ik jou zo goed mogelijk kan begeleiden. Ik doe dat met warm enthousiasme, betrokkenheid en volle overtuiging. Mijn zorg en ondersteuning is dan ook nooit standaard. Mijn doel is dat jouw bevalling zo voorspoedig mogelijk verloopt en dat jij tevreden kunt terugkijken.

Na de bevalling hebben we nog een gesprek, waarin we terugkijken op de geboorte van je kind. Ook maak ik een geboorteverslag wat van jou wordt.

Ook ben ik er voor de partner. Tijdens de gesprekken wordt aandacht besteed aan wat de partner nodig heeft aan ondersteuning en wat hij/zij verwacht. Voor hem of haar is bevallen eveneens een belangrijke gebeurtenis.

Kun je een extra steun in de rug gebruiken rondom en tijdens jouw bevalling en spreekt bovenstaande je aan: mail, bel of app mij vrijblijvend. We kunnen dan rustig met elkaar kennismaken en jouw wensen bespreken.

Locatie

Contactgegevens

van Riebeecklaan 15,
2024 AE, Haarlem

0622380884

www.harmkebreimer.nl

breimerharmke@gmail.com