Jacqueline Jongepier

Jacqueline Jongepier

Een zwangerschap en de geboorte van je baby vormt je als persoon. En de keuzes die je maakt tijdens deze periode kunnen dit tot een van de mooiste en meest memorabele tijd van je leven maken. Een doula kan je hierbij helpen! Ik kan je hierbij helpen!

Als doula ben van een praktische, nuchtere aanpak. We doen het rustig aan, nemen de tijd, relaxen en zorgen dat je lichaam en geest rust heeft. We brengen je baby op deze wereld en voor zover mogelijk, op een natuurlijke en veilige manier, met jullie geboorteplan als onze gids en met respect voor de keuzes die jullie als aanstaande ouder(s) maken. Maar ook met in ons achterhoofd het feit dat de natuur nooit zal toelaten dat bevallen een routineklus wordt. Iedere bevalling is tenslotte anders.

Zelf ben ik bevallen in een rustige omgeving, zonder stress, met mensen om me heen waar ik me prettig bij voelde, zonder pijnbestrijding en met een gevoel van totale overgave.

Ik ben van nature een nuchter mens met positieve kijk op het leven. Ik ben van menig dat als je voor jezelf een gevoel van rust en totale overgave kan creëren je beleving positiever is en je krachten geeft die alles overtreffen. Het bekende oergevoel.

Ik voel me verbonden met ouders die de geboorte van hun kind willen voelen, beleven en ervaren op een positieve manier.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt over de rol van een doula, of als je meer wilt weten over mij als doula.

Ik wens je een fantastische zwangerschap en een ‘Happy Birthday’.

Locatie

Contactgegevens

Leidsevaart 76,
2013 HB, Haarlem

nan

www.birthdaycoach.nl

info@birthdaycoach.nl