Julia Putman

Julia Putman

Lieve zwangere vrouw, van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Wat een bijzondere, unieke tijd ga je tegemoet. Ik wil je graag helpen om van jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd een fijne, positieve en onvergetelijke ervaring te maken. Dat doe ik door middel van mijn verschillende cursussen zoals HypnoBirthing, begeleiding en producten die allemaal gericht zijn op het vertrouwen en centraal stellen van de natuurlijke werking van jouw lichaam.

Daarnaast ben ik ook geboorte en postpartum doula. Als doula ondersteun ik jou/ jullie voor, tijdens en na de bevalling. Ik help je je kracht, verbinding, positiviteit en zelfvertrouwen te vinden op het moment dat je dit het hardste nodig hebt. Ik help je te vertrouwen op je intuïtie en ga als doula met je mee op een onvergetelijke geboortereis. Ik pas me aan jullie wensen aan en ben net die extra ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

Door mijn opleidingen met spinningbabies en homeopathie kan ik je ook op weg helpen als de bevalling stagneert of niet verloopt zoals jullie graag zouden willen. Wist je dat je met een doula de kans op een natuurlijke geboorte een heel stuk vergroot? Je hebt namelijk een vast en vertrouwd gezicht waar je op terug kunt vallen en die jou/jullie goed kent. Waar of hoe je dan ook bevalt. Ik ga altijd met jullie mee!

Ik ben Julia, moeder van Nathan. En zijn geboorte heeft mijn passie voor het werken met zwangere vrouwen aangewakkerd. Ik geloof dat de zwangerschap en geboorte een van de mooiste periodes in je leven kan zijn. Helaas is het steeds vaker zo dat we te horen krijgen dat bevallen moeilijk en pijnlijk is. Dat het iets is waar je even doorheen moet. Steeds meer vrouwen zien heel erg op tegen de bevalling. Dat is ook logisch als je al die nare verhalen hoort, maar het is ook zo ontzettend zonde! Want het kan zo een prachtige, inspirerende en vooral ook transformerende ervaring zijn. Iets waar jij ontzettend trots op kan zijn! Ik voel me bevoorrecht dat ik hier met mijn begeleiding en cursussen aan bij kan dragen.

Meer informatie over mij of over mijn doula werk? Kijk dan op: www.joyfulbirthenbabies.nl Of: info@joyfulbirthenbabies.nl / 06-37192957 Liefs, Julia

Locatie

Contactgegevens

Brusselsestraat 5,
6021EV, Budel

0637192957

https://joyfulbirthenbabies.nl/

info@joyfulbirthenbabies.nl