Laura Heimgartner - Hoencamp

Laura Heimgartner - Hoencamp

Mijn naam is Laura (1990) en moeder van 2 kleine, prachtige dochtertjes. Tijdens mijn eigen zwangerschappen en bevallingen is mijn passie voor de geboortezorg ontstaan. Het is zo’n belangrijke en mooie gebeurtenis: de eerste ontmoeting met je kindje. Veel vrouwen in mijn omgeving raakte rond dezelfde tijd in verwachting als ik. Met regelmaat hoorde ik verhalen over een traumatische bevalling of het verliezen van de regie. Dat raakte me. Ik voelde aan alles: hier wil ik iets in betekenen.

Dat 'iets' is inmiddels uitgegroeid tot het geven van zwangerschapsyoga, cursussen, workshops, massages en het als doula begeleiden van prachtige vrouwen tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Wat kan ik voor jou betekenen als doula? Dat ik kan ik nog niet zo specifiek zeggen. Dat klinkt best gek he? Maar dat hangt helemaal af van wie jij bent, wat je wenst en wat je nodig hebt. Ik leer je tijdens je zwangerschap graag ECHT kennen. En dat houdt in dat we veel praten over wie je bent, wat je belangrijk vindt tijdens de bevalling en waar je tegenop ziet, hoe jij in het leven staat… Het houdt ook in dat ik tussen de regels door lees en aanvoel wat jij nodig hebt.

Daarnaast ben ik ook open over wie ik ben en wat je van mij mag verwachten. Ik probeer altijd een sfeer van warmte, vertrouwen en respect te creëren, waarin iedereen zichzelf mag zijn. Alleen dan kan pure ontspanning volgen. Ik reik je graag opties aan, omdat ik er ontzettend in geloof dat jij alleen weloverwogen keuzes kan maken als je weet welke opties je hebt. Jij zal nooit voor groen kiezen, als je denkt dat je alleen een keuze hebt uit rood en geel. Terwijl groen wellicht juist veel beter bij je zou passen. Ik help je dus eigenlijk graag te ont-moeten, maar juist te kijken naar de keuzes die je hebt.

Your moment! Tijdens de bevalling ben ik bij je vanaf het moment dat jij dat wil. Ik blijf zo dicht in de buurt als jij dat fijn vindt. Wat ik op dat moment voor je doe, hangt af van jouw wensen. Ik kan die hand op je onderrug bieden voor tegendruk, ik kan de natuurlijke en huiselijke sfeer nabootsen in het ziekenhuis, ik kan je masseren met mijn Rebozo doek, je laten ontspannen met een aanraking of massage, ik adem met je mee als jij het even niet meer weet en moedig je aan als het zwaar wordt. Ik houd altijd jouw wensen en eventuele angsten in gedachten en beweeg met je mee binnen alle kaders van veiligheid. Ik blijf aanvoelen wat je nodig hebt. En soms is dat puur in een hoekje zitten en kijken hoe fantastisch je het doet. Dan ben ik er om jouw veilige bubbel te bewaken.

Ik leer je graag kennen en kijk ernaar uit om samen op reis te gaan. Met als eindbestemming een prachtige geboorte van jouw kindje en een bevalling waarin jij voelde dat je de regie had. Dat jij voelde, dit is mijn moment. Als jij daar ook naar uitkijkt, zullen we dan gewoon eens kennismaken? En vanuit daar… liggen alle opties open! Instagram: @pure_eenheid

Locatie

Contactgegevens

Zwanenkamp 1139,
3607 NP, Maarssen

06-14744401

www.pure-eenheid.nl/

Laura@pure-eenheid.nl