Leidi Dijkgraaf

Leidi Dijkgraaf

Overal ter wereld, op ieder moment van de dag worden er kinderen geboren. Dit is een wonderlijk en natuurlijk proces. Als Doula help ik je om vanuit je eigen kracht te bevallen in een omgeving waarin jij je veilig voelt. Zonder te oordelen luister ik naar je en denk ik met je mee om je te versterken.

De redenen waarom mensen voor een doula kiezen is heel divers. Sommige vrouwen zijn alleenstaand of hebben een partner met een beroep waardoor het niet zeker is dat deze op tijd kan zijn voor de bevalling. Denk aan schippers, vrachtwagenchauffeurs, militairen of piloten. Sommige vrouwen zijn hoog gevoelig, erg angstig of hebben een vervelende ervaring van een eerdere bevalling. Maar steeds meer wordt er voor een Doula gekozen, omdat mensen zich steeds bewuster worden van hun eigen invloed op de geboorte.

De geboorte van een kindje is een fysieke, emotionele gebeurtenis die een diepe indruk achterlaat. Deze herinnering dragen jullie voor de rest van je leven mee.

Graag kom ik geheel vrijblijvend bij jullie langs om met elkaar kennis te maken en te kijken op wat voor manier ik jullie kan versterken. Bel gerust! 0638585071 of kijk op de site. www.leidi-doula.nl

Locatie

Contactgegevens

Tobias Asserlaan 34,
5056VC, Berkel-Enschot

0638585071

www.leidi-doula.nl

info@leidi-doula.nl