Linda Schra

Linda Schra

Hey leuke bewuste mama, Heb jij er al over nagedacht hoe je zou willen bevallen? Erbij stil gestaan wat belangrijk is voor jou? Jij kunt bewuste keuzes maken uit liefde en respect voor je lijf, jezelf en je baby over hoe jij wil bevallen. Gewoon, omdat het zo hoort te zijn. Tof hé, dat dat kan : ) We vergeten dat soms.

Wat ik jou te bieden heb is kennis, positiviteit, aandacht, humor en warmte. Ik geloof in vrouwelijke kracht en juist tijdens je zwangerschap en bevalling komt deze nog meer naar boven. Bevallen is waarschijnlijk het meest intense en puurste moment in je leven. En juist daarom is het zo belangrijk om bij jezelf te blijven.

Ik wil niets liever dan jou ervan bewust maken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je laten ervaren dat je kan kiezen voor wat jou aanspreekt en wat bij jou past. Zodat jij:

  • Ontspanning, power en vertrouwen voelt, omdat jij actief en zelfbewust verantwoordelijkheid hebt genomen in je eigen keuzes,
  • Goed voorbereid je bevalling in gaat,
  • En dat je met een positief gevoel terug kunt kijken op je bevalling.

Ik ben er ook voor jouw partner. Ik versterk hun rol en we werken samen, zodat hij of zij alle ruimte voelt en heeft om er helemaal voor jullie te zijn. Zodat jullie het echt samen kunnen doen en beleven. Dat werkt enorm verbindend.

En lijkt het je fijn om in een heerlijk warm bad te bevallen? Die heb ik ook! Ik geef ook de cursus Relaxed Bevallen waarin we met Hypnobirthing en mindfulness technieken je bevalling gaan voorbereiden.

Er zijn veel vrouwen die te maken krijgen met zwangerschapsverlies. Ik ben hier zelf ervaringsdeskundig in en daarom bied ik ook hier ondersteuning in. Ik heb alle tijd en aandacht voor jou om te praten over dat wat jou bezighoudt rondom zwangerschapsverlies. Alles mag er zijn en is oké. Ik voel en begrijp je.

Ben je benieuwd naar mij en wat ik verder voor jou kan betekenen? Laten we dan samen (vrijblijvend) kennismaken met een lekkere kop thee of koffie. Dan kunnen we kijken of wij een match zijn en of we samen aan de slag kunnen. www.doula-lin.nl tel.nr: 06 - 83 16 97 05

Locatie

Contactgegevens

Kerkweg 52,
8355 BM, Giethoorn

06 - 83169705

www.doula-lin.nl

info@doula-lin.nl