Mandy Brummel

Mandy Brummel

“Hoe jij je voelt is belangrijk, want een blije mama is een blije baby” ~ Mandy Brummel

De geboorte van je kindje is een van de meest bijzondere en intense ervaringen in je leven. Het ultieme loslaten; vertrouwen op je lichaam en jezelf overgeven aan je oerkracht. Hoe de geboorte ook verloopt, je wilt hier graag positief en met een trots gevoel op terugkijken.

Ik help je graag om deze ervaring zo mooi mogelijk te maken. Als professioneel doula ben ik werkzaam in de regio Gelderland e.o.

Onlangs heb ik, samen met mijn collega Vivienne Schenk, doula-duopraktijk ‘De Doula’s’ opgericht, meer informatie kun je vinden op dedoulas.nl.

Jouw wensen en behoeften staan voor mij altijd centraal. Met mijn persoonlijke en betrokken ondersteuning, bereiden jij (en je partner) je positief en bewust voor op de komst van jullie kindje. Hierin is er veel aandacht voor ontspanning en mindset - een krachtige formule voor een geboorte vol vertrouwen!

Naast doula, ben ik een gepassioneerd geboortewerker. Als zwangerschapsdocent zet ik mij in om kennis over het geboorteproces en bevallen voor zoveel mogelijk mama's- en papa's-to-be toegankelijk te maken, zodat zij positief op hun bevalling kunnen terugkijken.

Als postpartum doula bied ik extra ondersteuning in de kraamperiode. Meer informatie over al mijn diensten kun je vinden op mamasupport.nl.

Heb je vragen, bel/app of mail me gerust. Of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Locatie

Contactgegevens

Prins Bernhardstraat 21,
7031 ZV, Wehl

0652446684

www.mamasupport.nl

mandy@mamasupport.nl