Marian Groenewegen

Marian Groenewegen

Mijn naam is Marian Groenewegen, ik ben gelukkig getrouwd en ik ben trotse moeder van een zoon en een dochter.

Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik mij gaan toeleggen op coaching. Vanuit meerdere opleidingen, waaronder de opleiding tot doula, hieraan gekoppeld mijn levenservaring, ontdekte ik mijn passie: Het begeleiden en coachen van zwangeren, dit ter voorbereiding op, maar ook tijdens, de bevalling en het hierop volgende moederschap.

Ik bied zwangerschapsbegeleiding op maat: persoonlijk, liefdevol en vertrouwd. Door zwangeren te coachen, bewust te maken van hun eigen kracht en hen te ondersteunen bij het verkrijgen van meer vertrouwen in proces, kunnen zij meer genieten en ontspannen tijdens de zwangerschap en komt een positieve bevallingservaring steeds dichterbij.

Het is belangrijk dat de kersverse moeder(ouders) tevreden en met een goed gevoel terug kan kijken op deze bijzondere gebeurtenis. Als de bevalling voorspoedig verloopt krijgt het kindje de beste start die er is. Ik wil hier graag aan bijdragen.

Ook na de geboorte kan ik er voor moeder (ouders) en het kindje zijn, zodat zij weer in balans komt en het moederschap met veel plezier zal ervaren.

Naast dit prachtige beroep van doula ben ik zwangerschapsyoga-docent, geef ik privé- zwangerschapscursus, zwangerschapsmassage, coaching en verzorg ik cursussen babymassage.

Locatie

Contactgegevens

Prins Willem Alexanderstraat 36,
2691 GJ, 's-Gravenzande

06-52286783

www.geboortebegeleiding-westland.nl

marian@geboortebegeleiding-westland.nl