Marije Dijkma

Marije Dijkma

Kinderwens - Zwangerschap - Geboorte - PostPartum

Warme oprechte professionele ondersteuning, dat is wat ik bied. Ik ben optimistisch, praktisch en nuchter ingesteld en denken in mogelijkheden (omdenken) is mij op het lijf geschreven. Ik werk vanuit de gedachte dat het vrouwelijk lichaam en de mind tot heel veel in staat zijn. Vaak tot meer dan dat je zelf voor mogelijk houdt.

Ik coach jou bij het vertrouwen hebben, houden en krijgen zodat jij dicht bij jezelf kunt blijven in deze intensieve tijd. Je hoeft het niet alleen te doen.

Partners ervaren mijn nuchtere aanpak vaak als een verademing en voelen zich ook gezien, gehoord en gesteund. Dit draagt voor jullie beide bij aan een overheersend gevoel van 'samen', wanneer jullie terug kijken op de fases van jullie leven.

Het Moederinstinct bied naast doula ondersteunig ook bevalbaden te huur aan. Verder kun je losse onderdelen in kopen zoals 'Geboorteplan ondersteuning' en een 'Stuitconsult'.

In 2019 ben ik gestart met het aanbieden van gezonde voedende maaltijden voor in de eerste weken met je baby. Neem contact op wanneer je vragen hebt en wilt weten wat ik nog meer te bieden heb.

We kunnen een vrijblijvende gratis kennismaking in plannen.

Op social media ben ik te vinden via @doulamarije

Werkgebied is binnen een straal van 45 minuten auto rijden vanaf Heerenveen

Locatie

Contactgegevens

De Túnkerij 9,
8443 DD, Heerenveen

06-27547227

www.hetmoederinstinct.nl

info@hetmoederinstinct.nl