Marleen Jansen

Marleen Jansen

Mijn volledige naam is Marleen Annet Jansen, dus MA Jansen. Niet gek dat ik sinds ik een meisje was een passie heb voor zwangerschappen, bevallingen en baby’s. Ik heb nu dus de allerleukste baan :)

Het mooiste moment tijdens een bevalling vind ik wanneer de barende goed in de weeënfase zit en de weeën al haar aandacht vragen. Als ze zich daaraan kan overgeven heb ik gemerkt dat er een soort serene rust ontstaat waarbij ze soms zelfs tussen de weeën door even in slaap valt. De sfeer die er dan is; die vind ik magisch! Het lijkt voor mij namelijk zo, dat in die serene rust de hele wereld stil staat en zich focust op het verwelkomen van het kindje. Niets anders is belangrijk. Hier gebeurt het. Hier is het wonder gaande. En het bewaken van die ruimte en de grens daarvan, dat is dan mijn voorrecht en dat is waarom ik het met ontzettend veel liefde doe.

Naast doula trajecten bied ik ook coaching aan, voor jongen gezinnen of mensen die vanuit de geboortepsychologie eens naar levensonderwerpen willen kijken met bijvoorbeeld een opstelling.

Je kunt ook bij me terecht in je zwangerschap voor behandelingen als je wil ontspannen, overtijd bent of je kindje in stuit ligt (spinning babies).

Locatie

Contactgegevens

Spelbergsweg 3,
7521BP, Enschede

0648010613

www.majansen.nl

marleen@majansen.nl