Patouf Jansma

Patouf Jansma

Mijn naam is Patouf en ik wijd mijn werkende leven sinds een paar jaar aan vrouwen. Aan de diepe kracht die in ons verscholen ligt en soms heel zichtbaar is. Hoe dan ook, in mijn visie belangrijk om aan te boren. Ik geloof in eigenaarschap. Om dit leven met beide handen aan te pakken, met alles dat ze is. Met alle pijn, verdriet en pracht & praal. Het leven is bedoeld ervaren te worden. Echt ervaren te worden. Er in alle bewustzijn bij te blijven, bij dat wat er gebeurt. Dat is voor mij ‘heel’ zijn.

Dit is precies de bodem van alles dat ik doe. In mijn werk als doula schuw ik de rauwe kanten niet. Ben jij klaar om de volle verantwoordelijkheid voor jouw pad, jouw proces te dragen? Dan loop ik met liefde een stukje met je op. Ook tijdens je post partum periode.

Daarnaast ben ik waterdoula, wat inhoudt dat ik mij toeleg op lichaamswerk in het water, voor zwangeren en niet zwangeren. Ik geef individuele sessies en groeps en koppelsessies. En je kunt bij mij terecht voor omhullende massages en verschillende overgangsrituelen.

Ben je benieuwd naar wat ik doe of heb je vragen?  Kijk rustig rond op mijn website en ik hoop van je te horen.

Locatie

Contactgegevens

-,
6718 TH, Ede

0616179219

www.groundedbirth.nl

doulapatouf@gmail.com