BirthimprintsIntroductiecursus pre- en perinatale psychotherapie

BirthimprintsIntroductiecursus pre- en perinatale psychotherapie

Wanneer: 16 februari 2024 09:00

Waar: De Vleugelhoorn, Velm, België

Oorzaken, gevolgen en heling van geboorte ervaringen, door Max Peschek voor Birthimprints.

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het werk binnen de pre- en perinatale psychotherapie is deze introductie cursus een mooie manier om hiermee kennis te maken. Ons leven wordt op verschillende vlakken sterk beïnvloed door de ervaringen die we hebben in de moederschoot. 

Deze prenatale ervaringen, samen met de ervaringen die we opdoen tijdens onze geboorte creëren en psychologische landkaart die vele aspecten van ons leven mee bepaalt. Deze introductiecursus is ontworpen om kennis te maken met deze materie. 

Beknopte stukjes theorie en zelfervaring wisselen elkaar af tijdens deze driedaagse. 

Tijdens deze dagen krijg je een beeld van het brede scala aan effecten die prenatale- en geboorte ervaringen kunnen hebben op zuigelingen maar ook nog steeds op jou als volwassene. Daarom wordt er tijdens deze studiedagen ook ruim tijd besteed aan het ontdekken van je eigen pre- en perinatale ervaringen en hoe deze jouw leven nog steeds kunnen beïnvloeden.

Max Peschek is een ervaren therapeut binnen de pre- en perinatale psychotherapie en teacher aan het IPPE (institute for pre and perinatal education van Karlton Terry) die les zal geven tijdens deze 3-daagse training.

Meer info en aanmelden op: https://www.birthimprints.com/introductiecursus-pre-en-perinatale-psychotherapie-16-18-februari-2024/