Bouw je Doula Biz

Bouw je Doula Biz

Wanneer: 8 oktober 2023 09:00

Waar: Kloosterdijk 6, Monnickendam

Op zondag 8 oktober 2023 geven Tessa van Grafhorst en Maartje Bruning van de Doula Academie hun splinternieuwe training 'bouw je doula business' aan de dan al gestarte groep aspirant Geboorte Doula's. Maar jij kan ook deelnemen aan deze dag, zelfs als je al even bezig bent als doula of als je Kraamdoula (in opleiding) bent!

De dag is van 9.30 tot 17.30 uur en je lunch wordt verzorgd door de Doula Academie. Je krijgt voorafgaand aan deze trainingsdag huiswerk, in de vorm van een werkboek en een aantal (in je eigen tijd) te kijken video opnames. Na de 'bouw je doula business dag' biedt trainster Tessa van Grafhorst de mogelijkheid om nog 1x online samen te komen om je voortgang met elkaar te bespreken.

In de 'bouw je doula business' training ga je aan de slag om jouw doula-prakijk te bekijken als bedrijf. Voorafgaand aan deze training krijg je opdrachten toegestuurd die jouw persoonlijke ‘why’ als doula helder krijgen.

In de training ga je dit verder uitbouwen door er jouw zakelijke ‘why’ aan toe te voegen. Je gaat -samen met je mede cursisten- onder andere helder krijgen wat jouw doula-praktijk uniek maakt, wie jouw ideale klant is en wat jouw zakelijke stip op de horizon is. Het doel van deze 'bouw je doula business' training is dat je precies weet wat jouw doula-praktijk uniek en onderscheidend maakt, waardoor je gericht de klanten gaat aantrekken die bij jou passen.

Kosten voor 1 dag live training, inclusief voorbereidend huiswerk, het beoordelen daarvan, hand outs (waaronder concept contracten en concept intake formulieren) en de online Q&A achteraf zijn EU195,- excl. BTW per factuur te voldoen voorafgaand aan de training.

Je kan je ook aanmelden voor deze aanvullende cursus als je nog niet eerder een Doula Academie lesprogramma hebt gevolgd of nog in opleiding bent tot doula bij een andere opleiding. We hebben beperkt plek, dus vol= vol!

Interesse of vragen? Mail dan naar maartje@doulaacademie.nl

Lees meer