Symposium Geboortenis, Zutphen

Symposium Geboortenis, Zutphen

Wanneer: 17 november 2023 09:00

Waar: Inntel Hotels, Smakkelaarshoek 24, Utrecht (centrum)

Symposium Geboortenis 2023, Inntel Hotels, Utrecht

Een veerkrachtig begin.

Tijdens dit symposium ontvang je bijscholing, kennis, praktijkvoorbeelden en ervaringsgerichte oefeningen die je helpen in jouw persoonlijke groei én handvatten bieden in de dagelijkse praktijk.

Een wereld zonder trauma kunnen we niet garanderen. Een wereld waarin je vanaf het vroegste begin gesteund en begeleid wordt om vanuit veerkracht om te kunnen gaan met stress en trauma daar leveren we graag een bijdrage aan! Door mét elkaar de kennis en het bewustzijn te ontwikkelen die hiervoor nodig zijn. Door zelf een veerkrachtig voorbeeld te bieden in de eerste 1000 dagen zorg.

Tijdens dit symposium ontvang je bijscholing, kennis, praktijkvoorbeelden en ervaringsgerichte oefeningen die je helpen in jouw persoonlijke groei én handvatten bieden in de dagelijkse praktijk. Want samen maken we de verandering mogelijk die er nodig is om een veerkrachtig begin gemeengoed te laten zijn. Zo ontstaat een nieuwe basis voor een vreedzame en gezonde samenleving.

Wil jij de verandering zijn waar je naar verlangt? Kom dan 17 november naar het Inntel Hotel in Utrecht voor EU225,- (niet leden) en EU199,- (leden) inclusief lunch.

Sprekers zijn o.a.:

  • Ingeborg Bosch, PRI opleider, PRI therapeut en auteur
  • Lenneke van Hastenberg, PRI therapeut, -supervisor en -opleider
  • Marianne Vanderveen-Kolkena, Medisch antropoloog/socioloog, lactatiekundige IBCLC en
    oprichter van ACE Aware NL
  • Nienke Stoop, Holistisch arts, schrijver van het boek Levenskracht, oprichter en voorzitter Stichting de Geboortenis
  • Marjolein Kok, Gynaecoloog, perinatoloog, intiatiefnemer van het Holistisch Centrum voor Geboortezorg
Lees meer