Anne Salet

Anne Salet

De periode van zwangerschap en geboorte van jullie kindje is bijzonder en intens. De transitie naar ouderschap gaat gepaard met veel fysieke en mentale veranderingen. Vertrouwen in je lichaam en de rust om jouw oerkracht te ontdekken zijn in mijn ogen essentieel voor een geboorte waarop je met een positief gevoel kunt terugkijken.

Als doula kan ik jou en je partner begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte, zodat je bewuste keuzes kunt maken en samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat.

Ik ondersteun jou op lichamelijk gebied, bijvoorbeeld met massage, ademhalingstechnieken en baar-houdingen, en op emotioneel gebied, door je te helpen ontspannen, rust en vertrouwen te vinden, je moed in te spreken en naar je gevoel te luisteren.

In de kraamtijd help ik middels verschillende technieken om je herstel te bevorderen. Als moeder van drie kindjes waarvan 2 met keizersneden en de derde vaginaal (VBA2C) geboren is, neem ik een stukje ervaring mee.

Graag ondersteun ik jullie met mijn rust, passie en vertrouwen in deze bijzondere fase van zwangerschap tot geboorte en kort daarna om jullie kindje in liefde te kunnen verwelkomen. Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Locatie

Contact informatie

Teersdijk 210, 6537TT Nijmegen, Nederland

0610470365

www.doulanatuurlijk.nl

anne@doulanatuurlijk.nl