Diana van Loo-Karsijns

Diana van Loo-Karsijns

Ik ben Diana, ga al een poosje mee, heb veel gezien en gedaan over de hele wereld, mensen ontmoet, kennissen en vrienden gemaakt, maar ook vervreemding opgeroepen, afstand geschapen.

Mijn vangnet is mijn gezin en vrienden uit onze kerk. We wonen in Dordrecht, twee minuten van de snelweg, dus mijn aanrij-tijd van een uur, kan me ver brengen. De doula-reis begon met mijn schoonzusje, een eer en geweldig om mee te mogen maken. Toen mijn aanwezigheid rust bracht en impact had op het verloop van de bevalling, dacht ik: “Je moet hier je wérk maar van kunnen maken!” En dat kon.

Bij In Bloei ben ik mijn opleiding begonnen. Ik ontmoette de leukste en liefste groep vrouwen die ik ooit ben tegengekomen: m’n klas, groepen doula’s van alle opleidingen (Doula’s van Zuid-Holland, Christelijke Doula’s van Nederland, Doula’s van de Drechtsteden, NBvD). We zijn gelijk en toch anders, met eigen insteek en specialisme. Collega’s voor feedback, persoonlijke groei en hulp, zonder wie het werk eenzamer en moeilijker wordt.

Een specialisatiedag over borstvoeding was mijn volgende stap bij In Bloei, daarna de opleiding tot ‘postpartumdoula en babyverzorgingsspecialist’ en een specialisatiedag rond verlies-begeleiding. Als sportmasseur heb ik de specialisatie voor zwangerschaps- en postpartummassage gevolgd bij BiA. Tegelijk deed ik Georgina Kwakye’s opleiding tot docent Relaxed Bevallen.

Natuurlijk wil ik nog meer bestuderen. Mijn hoofd staat nooit stil, ik heb veel verschillende studies gedaan en er is altijd iets interessants om te leren. Tegelijk met de studie voor doula, ben ik begonnen met Psychologie, aan de Open Universiteit.

Voor een gezellige babbel over het leven en alles daaromheen, neem vooral contact op!

Locatie

Contactgegevens

Cannenburg 55, 3328AT Dordrecht, Nederland

06-13772020

www.douladiana.nl

diana@dianakarsijns.nl