Hannie Wielens

Hannie Wielens

Ik ben er van overtuigd dat een positieve zwangerschaps- en beval-ervaring veel verder gaat en veel meer impact heeft dan alleen het moment zelf. Sterker nog, ik geloof dat hoe jij je voelt, wat je gelooft en wat je overtuigingen zijn tijdens je zwangerschap, al effect hebben op zowel hoe je de bevalling ervaart als je mentale gemoedstoestand na de bevalling. En dat dit alles ook weer invloed heeft op je kindje.

Conceptie, zwangerschap, geboorte en de eerste levensjaren creëeren een geschiedenis die we een leven lang met ons meedragen: de imprint van je geboorte. Alles staat met elkaar in verbinding. Het is net als een steentje dat je in het water gooit; er ontstaan rimpelingen die steeds verder reiken. Het is prachtig en betoverend om naar te kijken. Één steentje. Zó'n effect. Groots en merkbaar voor de rest van het water: een ripple effect.

Het is naar mijn idee daarom ontzettend waardevol om je goed voor te bereiden, zodat je zowel voorafgaand aan als tijdens de bevalling weloverwogen keuzes kunt maken. Hiermee oefen je zelf invloed uit op hoe je zwangerschap en de geboorte verlopen. Waardoor je een zo positief mogelijke geboorte imprint voor je kindje creëert. En dit is iets waar ik je met alle liefde in ondersteun.

Tijdens een Doula traject kijken we samen naar jouw wensen, je angsten (als die er zijn), wat jou vertrouwen geeft en krachtig maakt en hoe jij samen met je partner een ervaring kunt hebben waar je blij op kunt terugkijken.

Je kunt meer over mij en mijn Doula trajecten lezen op mijn website www.therippleeffect.nl Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Locatie

Contactgegevens

Aert de Gelderlaan 236, 1816 NE Alkmaar, Nederland

0646337978

www.therippleeffect.nl

hannie@therippleeffect.nl