Lize Veenhuizen

Lize Veenhuizen

Welkom bij Lize van Arabellijn doula Groningen!

Vanaf het begin van je zwangerschap tot aan de bevalling en postpartumperiode sta ik voor je klaar met compassie, kennis en toewijding. Ik voorzie je van informatie, en help je bij het maken van weloverwogen keuzes die passen bij jouw wensen en behoeften.

Naast professionele ondersteuning krijg je een veilige ruimte om vrijuit te kunnen praten, je emoties te delen en jezelf te zijn.

Met mijn begeleiding versterk ik het vertrouwen in je eigen capaciteiten en help ik je om vol vertrouwen de geboorte tegemoet te zien.

Of je nu droomt van een natuurlijke bevalling, een waterbevalling overweegt of simpelweg op zoek bent naar continue ondersteuning tijdens je zwangerschap en bevalling, bij Arabellijn doula ben je in goede handen.

Ik ben werkzaam in Groningen (stad en provincie) en in overleg alles daar omheen. Ik ben (in overleg) bereid verder dan 50 km te reizen rondom Groningen!

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans en ben ook beschikbaar als kraamdoula, geboortefotograaf, het maken van gipsafdrukken van zwangere buik, handje of voetje baby, newbornfotografie en als broertjes- en zusjesdoula.