Neelke Mateboer

Neelke Mateboer (stagiaire)

Lieve mama, op zoek naar een doula? Wat fijn dat je zo’n positieve stap naar een fijne geboorte voor je kindje wil gaan maken. De beste doula voor jou, is zij die het beste bij jou past. Daarom stel ik me graag hieronder voor:

Wie is Neelke? Ik ben doula & mama: 40 jaar oud en mama van drie kinderen.

Bevlogen: Geboorte geven is een van de prachtigste gebeurtenissen in je leven. Ik geloof vanuit mijn hart dat jij dit kan, en hoe! Jij mag volledig vanuit je eigen kracht, geboorte geven aan je kindje op de manier die jij wil.

Samen: We gaan er samen voor, ik blijf bij je, ook als je wordt overgedragen aan een andere shift. Juist als je het moeilijk hebt en het ingewikkeld is.

Fysiologisch: ik heb veel kennis over de fysiologische (normale) geboorte. En ik weet wat ik het beste kan doen om jouw lichaam en hoofd zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat jouw lichaam kan doen waar het voor gemaakt is: het wonder van geboorte geven.

100% voor jou: ik pas me aan aan jouw wensen, en laat je zien wat er allemaal mogelijk is in geboorteland. Ik denk met je mee bij de voorbereiding en geef je tips voor je geboorteplan.

Know-how: ik ben wetenschappelijk opgeleid en investeer in mijn eigen kennis. Ik kan goed de taal van verloskundigen, verpleegkundigen en artsen begrijpen en spreken. Ik ben een mooie brug voor het hele geboorte team.

Locatie

Contactgegevens

3769TN, Soesterberg

0619634003

http://www.doulaneelke.nl

neelke@gmail.com