Kim van Galen

Kim van Galen

Geen enkel ander moment verandert je zo diepgaand als de geboorte van een kind. Het is een ervaring die je voor de rest van je leven bij blijft. Daarom is het zo belangrijk om met een gevuld hart terug te kunnen kijken op de bevalling.

Als doula bied ik liefdevolle zorg aan de moeder tijdens de zwangerschap en geboorte. Ik ondersteun jou – en je partner - op emotioneel en praktisch niveau. Tijdens de zwangerschap krijg je veel kennis en technieken aangereikt om de geboorte met optimisme en vertrouwen tegemoet te gaan. Je zult ervaren dat je de regie hebt over jouw geboorte en tegelijkertijd ‘vloeibaar’ genoeg bent voor alle bochten en sprongetjes die de geboorte-ervaring je zal brengen. Tijdens de bevalling begeleid ik je, vanuit een immens geloof in jouw eigen kracht. En met respect voor jouw wensen en keuzes. Waar nuttig geef ik praktische tips, als het even zwaar is ben ik de steunpilaar voor jou en je partner. Of je nu in het ziekenhuis, geboortecentrum of thuis bevalt, ik blijf aan jouw zijde tot enkele uren na de geboorte.

Wie ben ik?

Ik ben Kim, gepassioneerd doula en placenta-remediespecialist, wonend in Amsterdam met Ringo en onze kinderen Jai en Liyah. Door hun komst heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat moeders in hun kracht staan bij de geboorte.

Andere mensen beschrijven mij als kalm, liefdevol en helder, maar ook ferm en direct als de situatie daarom vraagt. Mijn aanpak is ‘down to earth': niet te zweverig, niet te nuchter met een holistische benadering. Mijn kracht ligt in het feilloos aanvoelen van anderen, waardoor ik een ander kan dragen, simpelweg door aan haar of zijn zijde te ‘zijn’.

Locatie

Contactgegevens

Freek Oxstraat 7H, 1063 ZS Amsterdam, Nederland

0613521829

www.sankalpa-doula.nl

kim@sankalpa-doula.nl