Kim van Galen

Kim van Galen

Geen enkel ander moment verandert je zo diepgaand als de geboorte van een kind. Het is een fysieke, emotionele en spirituele ervaring die je voor de rest van je leven bij blijft. Daarom is het zo belangrijk om met een positieve blik en een vol hart terug te kunnen kijken op deze magische gebeurtenis.

Als doula help ik jou – en je partner – om de geboorte met optimisme en vertrouwen tegemoet te gaan. Tijdens de bevalling begeleid ik je, vanuit een immens geloof in jouw eigen kracht. En met respect voor jouw wensen en keuzes. Waar nuttig geef ik praktische tips, als het even zwaar is ben ik de steunpilaar voor jou en je partner. Of je nu in het ziekenhuis, geboortecentrum of thuis bevalt, ik blijf aan jouw zijde tot enkele uren na de geboorte.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kim, ik ben getrouwd met Ringo en moeder van een geweldige zoon, Jai. Door zijn komst heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat moeders in hun kracht staan bij de geboorte. Dat is wat ik als doula wil bijdragen: aanstaande moeders helpen om het vertrouwen in hun eigen oerkracht te herwinnen.

Andere mensen beschrijven mij als kalm, liefdevol en helder, maar ook ferm en direct als de situatie daarom vraagt. Ik leef vanuit mijn hart, met een diep vertrouwen in het leven, en omarm mijn intuïtieve en empathische zelf. Hierdoor voel ik feilloos jouw energie aan en hierin ligt mijn kracht. Ik voel je en draag je, simpelweg door te ’zijn’ aan jouw zijde.

Locatie

Contactgegevens

Freek Oxstraat 7H,
1063 ZS, Amsterdam

06 13521829

www.sankalpa-doula.nl

kim@sankalpa-doula.nl