Kinga Dussel

Kinga Dussel

Mijn naam is Kinga en ik ben zo blij dat je hier bent!
Ik ben een Engels-, Nederlands- en Hongaars sprekende doula en geboortefotograaf.

Als jouw doula ben ik er om jou te ondersteunen tijdens jouw zwangerschap, bevalling en postpartum.
Het is mijn prioriteit om voor jou en je geboortepartner een liefdevolle ruimte te creëren waar je je vrij voelt om je angsten, dromen en vragen over de magische reis van de geboorte kunt bespreken.
Ik sta klaar om je door de moeilijke momenten te loodsen en je te ondersteunen wanneer je dit het meest nodig hebt tijdens je zwangerschap en bevalling.

Ik ben enorm gepassioneerd door de kracht van een vrouw, hun dierbare baby's die de aardse kant betreden, stellen die mij vertrouwen, gerespecteerde geboortewensen en een gelukkige postpartum periode.

Mijn belangrijkste doel is om je goed geïnformeerd te laten voelen zodat je de juiste keuzes kan maken en om jou helpen in je eigen kracht te staan gedurende dit mooie proces. Ik zal volledig aanwezig zijn met een herkenbaar gezicht, een warme aanraking en een vriendelijke stem, en ik kan je beloven dat ik je vrede zal beschermen, ongeacht het tijdstip of de locatie.

Het is het mooiste gevoel om gekozen te worden om deel uit te maken van iemands grootste moment in het leven, en ik behandel het alsof het de belangrijkste beroep ter wereld is. Want voor mij is dat zo.

Ik kan niet wachten om je te leren kennen!

Locatie

Contactgegevens

Vrieslantlaan 6,
3526 AA, Utrecht

0612951032

http://www.amotherway.net/

kinga@amotherway.net