Maddy Houkes

Maddy Houkes

Maddy (31) Professioneel geboorte Doula, zwangerschapsdocent, draagconsulent en docent babymassage.

Tijdens de geboorte van je kindje is het belangrijk om een geboorteteam te hebben waarbij jij je goed voelt. Mensen om je heen waar jij je vertrouwd bij voelt en die vertrouwen hebben in jou en jouw lichaam.

In mijn werk als Doula hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, zodat we zo goed mogelijk vorm kunnen geven aan de bevalling zoals jij het wenst. Ik kijk samen met jou (en je partner) naar wat jullie wensen zijn met betrekking tot de zwangerschap, de bevalling en eventueel daarna. Ik luister, denk met jullie mee, inspireer met informatieve tips en respecteer de keuzes die jij maakt. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Met veel passie, rust en aandacht begeleid ik jou en je partner op professionele wijze tijdens de gehele bevalling op de manier die voor jou goed voelt, of dat nou thuis, in het geboortehuis of in het ziekenhuis is.

Elke geboorte is uniek en zo mijn begeleiding ook! Neem gerust contact met mij op voor beschikbaarheid in jouw uitgerekende periode of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook kun je een kijkje nemen op de website van Sisu voor meer informatie www.sisugeboortepraktijk.nl of mail naar maddy@sisugeboortepraktijk.nl 'Sisu' staat voor het aangaan van een uitdaging, waarbij je moed en mentale veerkracht verzamelt om met creatieve oplossingen stap voor stap vooruit te gaan.

Locatie

Contact informatie

Puntdraadhof 26, 3525 BR Utrecht, Nederland

0628963278

www.sisugeboortepraktijk.nl

maddy@sisugeboortepraktijk.nl