Madi van Tonder

Madi van Tonder

Ik ben Madi, en oprichter van Meraki Madi. Als Zuid-Afrikaanse Nederlander spreek ik Engels, Afrikaans en Nederlands. Na school heb ik Human Life Sciences gestudeerd en gewerkt als docent biologie en wiskunde voor middelbare schoolleerlingen.

Meraki Madi is ontstaan vanuit de behoefte om opnieuw te verbinden. Ik wilde graag ontdekken wat het werkelijk betekent om gelukkig te zijn: met onszelf, onze gezondheid en onze omgeving. Ik wilde weer meer verbinding maken met mensen en mijn omgeving en een manier vinden om mijn wens om anderen te helpen te vervullen, terwijl ik ook mijn creatieve kant en interesse in de menselijke biologie en gezondheid kon ontwikkelen. Zo begon mijn reis als doula en fotograaf.

Als doula en fotograaf voor geboorte, zwangerschap en pasgeborenen bied ik uitgebreide ondersteuning aan gezinnen tijdens de opwindende en transformerende periode van het verwelkomen van een nieuwe baby in hun leven.

Onze lichamen zijn zo geweldig en als vrouwen hebben we alle benodigde kracht al in ons! Ik ben er om je bewust te maken van die krachten en een helpende hand te bieden waar nodig. Ik ben jouw support in dit fantastische avontuur dat staat te beginnen.