Manon God

Manon God

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat fijn dat je zoekt naar professionele, liefdevolle, niet-medische begeleiding tijdens je zwangerschap en baring. Als Doula ben ik er voor jou en je (beval)partner, ondersteun je mentaal en fysiek door kennis en ervaring te delen, samen te ontdekken waar je behoeftes, je onzekerheden en grenzen liggen. Mijn doel is om jou in deze kwetsbare tijd in je kracht te laten staan, zodat je liefdevol en positief kan terugkijken op de geboorte van je “kleine wonder”.

Gelukkig getrouwd met Maarten en moeder van 3 jong volwassen kinderen. Mijn 30 jaar werkervaring als coach hebben mij doen besluiten ‘het vakgebied’ verder te ontwikkelen en omarmen. Begeleiden van mensen, hen laten voelen en ervaren wat ze kunnen als ze in hun juiste energie zitten is mijn uitdaging en passie.

Ik ben empathisch, energiek, ingetogen, verzorgend en coach in hart en nieren en richt mij volledig op de geboortezorg. Ik heb de Doula opleiding in Utrecht succesvol afgerond, ben docent zwangerschapscursus Relaxed Bevallen met Hypnobirthing & Mindfulness technieken en ben gecertificeerd in zwangerschapsmassage.

In verbinding met jou en je partner werken we samen toe naar een situatie waarin je je volledig veilig en ondersteunt voelt. We bespreken het gehele geboorteproces, oefenen ademhalingstechnieken, verschillende bevalhoudingen, hoe het bekken beweegt, het bevalplan en ik geef je een heerlijke voet- ontspanningsmassage? Na de geboorte kan ik je leren je baby heerlijk te masseren waardoor ze ontspannen en zich veilig voelen.

Graag maak ik kennis met je voor een begeleidingstraject of voor het boeken van een heerlijke ontspanningsmassage. Je bent van harte welkom!

Locatie

Contactgegevens

Aristoteleslaan 15, 3707EK Zeist

0624221135

www.doulamanongod.nl

info@doulamanongod.nl