Michelle Prevoo

Michelle Prevoo

REGIO: LIMBURG EN GRENSGEBIED

'Although birth is only one day in the life of a woman,
it has an imprint on her for the rest of her life'
Justine Caines

Lieve mama's, lieve aanstaande ouder(s),
Ik ben Michelle Prevoo, ik woon in Sittard, samen met mijn partner en twee kindjes. Met enorm veel passie voor mijn werk als doula, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in het emotioneel welzijn van alle mama's in Limburg en grensgebied.

Het krijgen van een kindje is zó ontzettend mooi en magisch, maar er komt ook veel onbekends op je af. Positief terugkijken op dit 'life-event' en in het bijzonder de bevalling, is niet altijd vanzelfsprekend, maar wel óh zo belangrijk. Zoals de quote hierboven al aangeeft; het vormt je en het heeft invloed op de hechting met je kindje. Een goede start is daarom enorm belangrijk en daar help ik graag bij. Ik zorg voor alle tools, advies, coaching, liefde, steun en dat alle omstandigheden zodanig zijn, dat jij optimaal kunt ontspannen en zo de natuur volledig zijn gang kan gaan. We zorgen er samen voor dat dit een zo mooi mogelijk moment wordt, dat je voor altijd zal bijblijven en koesteren. Hoe het ook verloopt, ik vind het belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt.

Naast mijn werk als doula, bied ik ook heerlijke zwangerschapsmassages en postpartum massages aan huis of in mijn praktijk in Sittard. Want 'mama's verdienen net zo veel zorg, zachtheid, liefde en aandacht als pasgeborenen, omdat een mama zelf ook pas geboren is!'

Wil je meer over mij weten of waar ik voor sta? Neem dan eens een kijkje op mijn website: www.doulamichelle.nl