Mindy Wiekhart

Mindy Wiekhart

Hoi! Ik ben Mindy (1991) en werk als geboorte- en postpartum doula in en rondom Utrecht. Stuur me een berichtje voor meer informatie, het lijkt me leuk je te ontmoeten!

Doula begeleiding
De geboorte van een kindje is een intieme, bijzondere en misschien ook spannende gebeurtenis die een diepe indruk maakt en je de rest van je leven met je mee zal nemen. Mijn wens is dat vrouwen en hun partners met een trots en positief gevoel kunnen terugkijken op de geboorte van hun kindje. Het gaat niet om de 'perfecte bevalling', maar hoe jij deze hebt ervaren. Ben je meegenomen in de keuzes die gemaakt moesten worden? Voelde je je gesteund, met liefde en respect behandeld? Ik sta graag naast je om hieraan bij te dragen.

Door te ontdekken wat belangrijk voor je is en met kennis over het geboorteproces krijg je steeds meer inzicht in jouw unieke geboortewensen. Welke thema's komen naar voren tijdens deze zwangerschap? Hoe voel je je eigenlijk? Wat heb je van de mensen om je heen nodig? Wat mag je loslaten? Op deze manier hoop ik dat jij kunt bevallen met vertrouwen in jezelf en in het geboorte team om je heen.

Postpartum behandelingen

Je bent net bevallen en er komt een hoop op je af deze eerste dagen als kraamvrouw. Naast dat er een kindje is geboren, maak jij ook een grote transformatie door: er is (opnieuw) een moeder geboren! Gun jezelf momenten van rust, warmte en ontspanning met een kraammassage of Bengkung Belly Binding behandeling om je herstel in de kraamtijd de ondersteunen.

Locatie

Contactgegevens

Thomas a Kempisplantsoen 12-2,
3532 AH, Utrecht

0612474171

www.mindyourbirthdoula.nl

contact@mindyourbirthdoula.nl