Mindy Wiekhart

Mindy Wiekhart

Hoi! Ik ben Mindy (1991) en doula in omgeving Utrecht. De geboorte van een kindje is een intieme, bijzondere en misschien ook spannende gebeurtenis in je leven die een diepe indruk maakt en je de rest van je leven met je mee zal nemen. Het is een life event waarop je jezelf goed wilt voorbereiden, zodat je deze ontspannen en met vertrouwen tegemoet gaat op jouw manier.

Graag ondersteun ik zwangeren en hun partners daarbij waar nodig en laat bovendien graag zien dat je het zelf allemaal in je hebt: de intuïtie en de kracht. Zodat dat jij de regie kan houden tijdens deze allesomvattende ervaring, ongeacht hoe dat eruit gaat zien. Jouw baring en jouw ervaring doen ertoe.

Als constante factor ben ik een aanvulling op het geboorteteam en bewaak de geboortebubbel zodat jullie je volledig op het proces en elkaar kunnen focussen. Je kunt van mij een zorgzame hand, oog voor sfeer en positieve energie verwachten.

Meer informatie over mij en mijn diensten zijn te vinden op mijn website. Voel je vrij mij een berichtje te sturen! Het lijkt me leuk kennis te maken om te zien of het klikt en wat ik zou kunnen betekenen.

Locatie

Contactgegevens

Thomas a Kempisplantsoen 12-2,
3532 AH, Utrecht

0612474171

www.mindyourbirthdoula.nl

contact@mindyourbirthdoula.nl