Pauline Kruiniger

Pauline Kruiniger

Gepassioneerde doula i.o. biedt zich aan voor begeleiding rond je thuis- of ziekenhuisbevalling in regio Limburg (NL/ BE) en Voerstreek (BE)

Lieve aanstaande mama/ouders,

Jij bent zwanger en gaat bevallen! De geboorte van je kindje is uniek, life-changing en, zeker als het de eerste keer is, ook best wel spannend. Ik wil jou, met je partner of als alleenstaande, graag hierbij op fysiek, emotioneel, mentaal en informatief vlak ondersteunen. Mijn doelen zijn dat je met het volste vertrouwen in jezelf, in jouw kracht en met regie gaat bevallen, dat jij of jullie positief terugkijken op je bevalling en dat je kindje een kalme, zachte start van het leven krijgt.

Om dat goed voor te bereiden, ontmoeten we elkaar een paar keer uitgebreid om jouw/ jullie wensen goed in kaart te brengen en elkaar beter te leren kennen. Tijdens en tot na je bevalling ben ik er helemaal voor jou/jullie. Ik zal je helpen te ontspannen met o.a. goede houdingen en massages, je ademhaling, je aanmoedigen en geruststellen, je/ jullie van een hapje en drankje voorzien, je rust waarborgen en je met andere tips en tricks zo comfortabel mogelijk laten voelen. Ik blijf continue bij je! Of treed op de achtergrond, wanneer jij dat wilt.

Mijn naam is Doula Pauline, ik ben zelf een trotse moeder en doula in opleiding bij In Bloei. Ik kijk ernaar uit om jou/jullie te ontmoeten! Wil je graag kennismaken, bel, app of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Locatie