Resmi Bholasingh-Eikenhout

Resmi Bholasingh-Eikenhout

Vol zelfvertrouwen, continue support en voorbereid zijn op elke mogelijke bevalscenario, dat is waarvoor ik sta. Door verschillende diensten aan te bieden aan aanstaande ouders zorg ik voor rust en creëer ik ruimte zodat de ouder(s) de gewenste keuzes kunnen maken. Als doula ben ik er voor de moeder, de baby en het gezin als geheel.
Je kunt me omschrijven als enthousiast, nuchter en tactvol.

Als doula met Surinaams Hindoestaanse roots breng ik ook mijn cultuur en tradities mee in mijn werk. Ik vind het belangrijk om deze visie te delen met de vrouwen die ik ondersteun, zodat zij zich speciaal en gedragen voelen tijdens deze belangrijke periode in hun leven.

Ik maak gebruik van verschillende methoden om de zwangere te ondersteunen, zoals ademhalingsoefeningen, massages, aromatherapie en beweging. Ook in een ziekenhuis setting, met of zonder medische indicatie, kan ik je ondersteunen. We kijken welke pijnstilling opties het best bij je passen en aansluiten bij je wensen. Ik geloof dat deze benadering niet alleen de bevalling vergemakkelijkt maar de zwangere in haar kracht zet.

Wil je kennismaken, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via mijn website.

‘Lets ride the waves and enjoy the journey to become a mother together, beautiful woman’

Locatie

Contactgegevens

Sweelinckstraat 36,
2035PG, Haarlem

06-24734886

http://kleurrijkzwanger.nl

resmib@hotmail.com