Rianne Versteeg

Rianne Versteeg

Hoi! Mijn naam is Rianne Versteeg (1988) en ik ben gepassioneerd doula. Ik heb vier kinderen en ben schrijfster van het boek Zuiver Zwanger; een boek dat christenen helpt om hun geloof te betrekken bij zwanger zijn, bevallen en moederschap.

Met veel liefde help ik zwangeren en hun partners om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun bevalling. Hierbij richt ik me niet alleen op het geven van informatie, maar maak ik het graag persoonlijk. Wat vind je spannend? Wat zou je het liefst willen? Wat helpt jou als het anders loopt dan gepland? Hoe kun jij je het best ontspannen? Wat kun je als partner betekenen voor je vrouw? Welke rol speelt geloof voor jullie in dit alles?

De rol van doula is mij op het lijf geschreven. Zo lang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd en verwonderd door zwangerschap en bevallen. Ik ben zorgzaam en voel aan wat mensen nodig hebben. Vaak krijg ik van cliënten terug dat mijn aanwezigheid bij de bevalling zorgde voor rust. Een paar woorden die bij mijn stijl van ondersteunen passen, zijn: betrokken, dienstbaar, vertrouwd, kalm, bemoedigend.

Tijdens mijn eigen zwangerschappen en bevallingen heb ik ervaren hoe fijn het is als je vertrouwen krijgt in het proces van bevallen, maar ook hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd te zijn en te weten welke keuzes je hebt.

Ook helpt het om positieve, ervaren mensen om je heen te hebben. Mensen die je liefdevol laten voelen dat ze er écht voor je zijn - en blijven. Als doula wil ik zo’n persoon voor jullie zijn: het vertrouwde gezicht dat jullie niet alleen laat.

Ik gun jou een bevalling waar je dankbaar op terug kunt terugkijken. Niet omdat het precies liep zoals jij had gepland, maar omdat je je gezien en gehoord voelde. Omdat je gesteund werd en vooral: omdat je voelde dat je het niet alleen hoefde te doen.

Ook voor een los consult, bijvoorbeeld om vertrouwen te (her)vinden, of voor een complete zwangerschapscursus kun je bij mij terecht.

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jullie kan betekenen, neem dan contact met me op. Ik werk in een straal van ongeveer 50km rondom Lopikerkapel (prov. Utrecht). Uiteraard kom ik graag bij jullie langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Locatie

Contact informatie

Lopikerweg Oost, 3412KC Lopikerkapel, Nederland

0623478365

www.praktijkfebe.nl

info@praktijkfebe.nl