Annelies Mulder

Annelies Mulder

Bevallen is vertrouwen Een kind op de wereld zetten is het meest intense wat er is. Ik neem je mee op reis naar binnen om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Deze dag verandert je leven. You got this.

Op jouw manier Bevallen is niet ‘alleen maar’ je baby geboren laten worden. Een kind door jou heen laten gaan is al magisch. Maar het is meer. Bevallen is ook binnenstebuiten gaan. Je angsten onder ogen komen. Je veilig voelen bij jezelf in het diepste van je pijn.

I got your back Een vertrouwde stem, een hand om in te knijpen. Iemand waarmee je je angsten kunt delen en er echt is voor jou. Ik leid je door de zware momenten heen. Met vertrouwen. Met liefde. Ik help jou te focussen: Durf er naartoe te gaan. Ontspan. Voel je baby. Ik sta naast je. Deze dag verandert je leven.

Rock your birth! Waarom een doula? Elke vrouw beleeft haar bevalling op haar eigen manier. De één is stil en geconcentreerd, de ander een brullende leeuwin. Als doula help ik je om vanuit je eigen kracht te bevallen in een omgeving die voor jou veilig voelt. Of je nu thuis bent of in het ziekenhuis, ik zorg voor jou. Ik breng kracht, positiviteit op een moment in je leven waarop je dat echt nodig hebt en verdient.

Wat wil jij? Mijn vraag aan jou is: wat wil jij? Wat als je de regie hebt over je eigen bevalling, wat zou je dan het allerliefste willen? Ik loop met je mee, zodat jij kunt bereiken wat je wil bereiken. We zijn gelijkwaardig aan het werk voor jouw bevalling. Ik moedig je aan om je hart te volgen. Verbind je hart met je hoofd. Je weet precies wat je nodig hebt als je durft te vertrouwen op je intuïtie. Ik zet voor, jij trapt in.

Meer regie met je doula Hoe en waar je bevalt, is niet het belangrijkste. Het gaat niet om controle, het gaat om regie en wat past bij jou. Daar help ik je bij. Dat jij je sterk voelt is wat telt. Het gaat niet om ‘pijnloze’ of ‘gemakkelijke’ geboortes bij kaarslicht, het gaat om dicht bij jezelf blijven, in alle omstandigheden, op elk moment.

Bevallen op jouw manier, hoe het ook loopt. Of dat nu thuis is of in het ziekenhuis, een keizersnede of badbevalling. Waar jij bent, daar sta ik. Wil je kennismaken met mij?

100% voor jou Mijn rol is gevormd door jullie persoonlijke wensen. Ik heb altijd primair jouw belang voorop, kan jouw rust bewaken, wat je omstandigheden ook zijn. Ik denk niet vanuit protocollen, maar vanuit mogelijkheden binnen de kaders van veiligheid.

Ik ben jouw vertrouwde stem. Ik ken je angsten, ik heb geen shift, geen vervanger, ik draag je niet over aan de gynaecoloog, ik ga juist mee en coach je erdoor. Ik ben het stemmetje in je hoofd dat zegt: ‘Dit kun je. Je gaat goed. Zet maar door, voel, hier is mijn hand om in te knijpen. Adem. Brul. Zucht. Durf maar. Jij en je baby gaan goed. Rock! Your! Birth!’ Dit is de tijd om te varen op wat je diep van binnen voelt.

‘Heb jij plek in mijn uitgerekende periode?’ Per maand neem ik enkele begeleidingen aan. Stuur me een berichtje dan komen we er snel achter of ik beschikbaar ben in jouw uitgerekende periode.

Locatie

Contact informatie

Violenstraat 94, 1214 CN Hilversum, Nederland

06-41931898

www.mamalogisch.nl

annelies@mamalogisch.nl