Catharina Ooijens

Catharina Ooijens

Ik zou mezelf omschrijven als een gepassioneerde vrouw met veel ervaring en liefde voor het doula-vak en vind vrouwgerichte zorg belangrijk.

Ik ondersteun dat vrouwen de regie behouden over hun eigen bevalling en leer hen de controle los te laten en te vertrouwen op het proces. Belangrijk daarbij is dat de zwangere en haar partner begrijpelijke en volledige informatie krijgen van hun verloskundige, gynaecoloog en doula.

Samen maken we een bevalplan, waarin jullie wensen en behoeften staan. Ik geef continue ondersteuning en ga pas weg als jullie daar klaar voor zijn.

Naast ondersteuning bij de bevalling geef ik ook een opfriscursus! Je bent al eerder bevallen … en je wilt je bevalling deze keer samen met je partner doen? Dan kom ik bij jullie thuis waarbij zowel jij als je partner aanwezig zijn.  

In deze cursus kom ik twee keer 3 uur bij jullie thuis (avond en weekenden zonodig). Je krijgt de nodige informatie ter voorbereiding op jullie bevalling en handige tips voor je partner hoe jou het beste te ondersteunen. Je kunt eventueel ook een moeder of vriendin uitnodigen als jullie de bevalling in kleine kring willen doen. Daarnaast krijg je een heerlijke voetmassage ter ontspanning aan het einde van het laatste consult.

Tarief: € 495,- ( exclusief reis en parkeerkosten)

Locatie

Contactgegevens

1011 LE Amsterdam

06-13304832

www.mamabevaltgoed.nl

mamabevaltgoed@gmail.com