Ellen Boogaard

Ellen Boogaard

Zoek je een doula en woon je in Ede en omstreken? Neem dan contact op! Ik ben Ellen Boogaard, getrouwd en heb 3 jong volwassen kinderen.

Ik heb voornamelijk ervaring als doula in het buitenland met vrouwen uit verschillende landen en culturen en heb daarin geleerd om flexibel te zijn en af te stemmen op de wensen en gewoontes van mijn cliënten. Van 2005 tot 2019 heb ik in Oost-Azië gewoond en veel echtparen begeleid bij de voorbereiding op de komst van hun kindje, tijdens de geboorte en in de eerste weken na de geboorte.

Ik heb mijn opleidingen in het Engels gedaan via Childbirth International. Ik ben altijd weer onder de indruk van het bijzonder wonderlijke van zwangerschap en geboorte en een groot voorstander van natuurlijke geboorte en kom graag langszij bij jou en je eventuele partner om te kijken hoe ik jullie tot steun kan zijn.

Behalve als doula kun je mij benaderen voor een Aanstaande-ouder-cursus, voor borstvoedingsbegeleiding en voor mama-coaching, bv in het geval van angst voor de geboorte of een traumatische geboorte-ervaring.

Kijk op mijn website voor meer info! Graag ben ik bereid om tijdens een persoonlijk (evt. video-) gesprek te bespreken wat ik voor jou/jullie kan betekenen in deze speciale tijd!

Locatie

Contactgegevens

Jachtlaan 87, 6713KL Ede, Nederland

0683452585

www.ginkgotree.nl

info@ginkgotree.nl