Elvira Broersma

Elvira Broersma

Ik ben geboorte & postpartum doula, masseuse en holistisch (leefstijl)coach, een warme nuchtere en spirituele vrouw. Met als missie bewustzijn en kennis vergroten bij mensen, met name rondom de geboorte. Weer meer rust en vertrouwen in het lichaam & leven creëren. Zodat jij bewuste keuzes kunt maken in verbinding met jezelf, je baby en je partner.

Of je nu in een ziekenhuis, thuis of geboortecentrum bevalt, blijf ik als geboorte doula aan je zijde tot enkele uren na de geboorte. Ik voel me vereerd en dankbaar als ik je hierin mag ondersteunen, zodat een kind – maar ook (opnieuw) een moeder en vader – in verbinding, vertrouwen en liefde geboren kan worden. Omdat ik geloof dat een positieve geboorte ervaring van vitaal belang is voor gezinnen.

Als postpartum doula kom ik meestal als de kraamzorg weer weg is, om holistische niet-medische lichamelijke, emotionele en praktische ondersteuning te bieden tijdens de eerste weken na de geboorte. De ondersteuning die ik bied bestaat o.a. uit een coaching, het (voor)bereiden van voedzame maaltijden & snacks, massages, hands-on hulp met de baby, gezond slaap- en eetritme voor de baby, borstverzorging & borstvoeding, maar ook licht huishoudelijk werk, boodschappen doen, etc. Alles wat jou en je baby helpt te ontspannen en herstellen. Leer je met liefde hoe je je baby masseert. Tijdens de zwangerschap kan ik je al helpen bij de voorbereiding op het ouderschap. Ik ondersteun jou, zodat jij voor je baby kunt zorgen.

Je kunt bij mij ook losse massages boeken, zoals een zwangerschapsmassage, kraammassage of bengkung belly binding behandeling. Maar ook een cursus babymassage in de kraamperiode of na 6 weken, waarin ik je leer hoe je je baby masseert, voor bijvoorbeeld meer ontspanning, betere slaap en intensivering van de hechting.

Als holistisch coach help ik mannen, vrouwen en baby’s met life struggles, stress en verwerking van overweldigende gebeurtenissen, zoals een bevalling en alles wat daarbij komt kijken in die periode. Dit kan onder andere door naar je eigen geboorteverhaal te kijken, de invloed te ontdekken op je leven/relaties/werk en op de ontwikkeling van je (toekomstige) kind. Maar kan ook door een lichaamsgerichte therapeutische aanpak met mindfull touch/massage/cranio/ademhaling & gesprekstechnieken. Geen enkele andere gebeurtenis verandert je leven zo ingrijpend als de geboorte van een kind. Ik ondersteun je graag op deze journey en kijk er naar uit je te ontmoeten.

Voor vragen of meer informatie ben ik bereikbaar via onderstaand mailadres, of plan een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek via mijn website.

Locatie

Contact informatie

Emmaplein 7A, 1075AW Amsterdam, Nederland

0683141487

www.elvirabroersma.nl/doula

contact@elvirabroersma.nl