Elvira Broersma

Elvira Broersma

Ik ben geboorte doula, postpartum doula en holistisch (leefstijl)coach, een warme nuchtere en spirituele vrouw. Met als missie bewustzijn en kennis vergroten bij mensen, met name rondom de geboorte. Zodat jij bewuste keuzes kunt maken in verbinding met jezelf, je baby en je partner. Of je nu in een ziekenhuis, thuis of geboortecentrum bevalt, blijf ik als geboorte doula aan je zijde tot enkele uren na de geboorte. Ik voel me vereerd en dankbaar als ik je hierin mag ondersteunen, zodat een kind – maar ook (opnieuw) een moeder en vader – in verbinding, vertrouwen en liefde geboren kan worden. Omdat ik geloof dat een positieve geboorte ervaring van vitaal belang is voor gezinnen.

Als postpartum doula kom ik meestal als de kraamzorg weer weg is, om holistische niet-medische lichamelijke, emotionele en praktische ondersteuning te bieden tijdens de eerste weken na de geboorte. De ondersteuning die ik bied bestaat o.a. uit het (voor)bereiden van voedzame maaltijden & snacks, massages, hands-on hulp met de baby, gezond slaap- en eetritme voor de baby, borstverzorging & borstvoeding, maar ook licht huishoudelijk werk, boodschappen doen, etc.  Alles wat jou helpt te ontspannen en herstellen. Tijdens de zwangerschap kan ik je al helpen bij de voorbereiding op het ouderschap. Ik ondersteun jou, zodat jij voor je baby kunt zorgen.

Als holistisch coach help ik mannen en vrouwen met life struggles en geef ik conscious conception consults. Onder andere door naar hun eigen geboorteverhaal te kijken, de invloed te ontdekken op hun leven/relaties/werk en op de ontwikkeling van hun (toekomstige) kind. Om dit avontuur (samen) liefdevoller en bewuster aan te gaan. Geen enkele andere gebeurtenis verandert je leven zo ingrijpend als de geboorte van een kind. Ik ondersteun je graag op deze magische reis en kijk er naar uit je te ontmoeten.

Voor vragen of meer informatie ben ik bereikbaar via onderstaand mailadres, of plan een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek via mijn website.

Locatie

Contactgegevens

Jekerstraat 80-2,
1078 MG, Amsterdam

0683141487

www.elvirabroersma.nl/doula

contact@elvirabroersma.nl