Eva Luna Jansen

Eva Luna Jansen

In 2024 ben ik enkel fysiek beschikbaar als zwangerschaps en geboorte doula in APRIL en MEI!
Woon je in Noord Holland en ben je uitgerekend in of rondom deze maanden?
Fantastisch! Schrijf me  ♡♡♡

Ik ben een geboortewerker die gelooft in de kracht en wijsheid van vrouwen.
Met veel plezier in mijn hart vervul ik mijn rol als geboortedoula.
Ik vind het telkens weer bijzonder om de zwangere en de geboortepartner te leren kennen. Om samen te ontdekken wat er belangrijk is in deze reis naar ouderschap en wat er nog los gelaten mag worden. Onvoorwaardelijk aanwezig zijn aan je zijde, terwijl jij je baby ter wereld brengt en terwijl je ook jezelf als moeder baart. Voelen wat er op dat moment nodig is. Een brug zijn tussen jou, je geboortepartner en het geboorteteam.
Samen terugblikken op iets heel kostbaars en krachtigs. En samen vooruit kijken, in de ogen van je kind, naar de toekomst.

Ik loop nu 3 jaar het pad van de doula en studeerde bij BiA Doula.
Ik dook ook in hypno-birthing; werken met de adem en geleide meditatie om in een staat van diepe ontspanning te komen; voor en tijdens de geboorte.

In het verleden heb ik als sociaal werker gewerkt, waarbij ik therapie voor lichaam en geest aanbood aan vrouwen met ‘stoornissen’. Ik hou ervan om te reizen en te zien hoe zwangerschap en geboorte overal op onze planeet wordt ervaren. Op Bali, Indonesië, heb ik vrijwilligerswerk mogen doen bij Bumi Sehat, een geweldig geboortecentrum.

Ook organiseer ik Mama Blessing rituelen, waarbij we in cirkel samenkomen om de mama in wording te zien, te horen en te vieren.
Door al deze ervaringen heb ik vrouwen 'from all walks of life' mogen ontmoeten en dienen, en ben ik getuige geweest van hun kracht.

Ik hou ervan om gegronde, praktische voorbereidingen voor de geboorte te combineren met de meer etherische kant van geboorte, door middel van rituelen en ceremonies. Samen stemmen we het programma af op jouw persoonlijke wensen.

Mijn begeleiding omvat
- 3-4 prenatale sessies;
- mijn aanwezigheid en steun tijdens de gehele bevalling;
- 1-2 postpartum sessies;
- onbeperkt bereikbaar via chat en telefoon;
- vanaf week 38, 24/7 oproepbaar.

Momenteel biedt ik deze begeleiding aan voor 1200 euro, exclusief reiskosten.

Naast mijn volledige en liefdevolle doula-ondersteuning ben ik ook beschikbaar voor online one- off doula sessies, mama blessing rituelen, rebozo closing of the bones rituelen en tarot lezingen.

Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen? Aarzel niet om mij een bericht te sturen. Ik kijk er naar uit!