Amber Peters

Amber Peters

Een bevalling waarbij jij en je partner je veilig voelen en in charge zijn: dat is waar ik voor sta. Als doula wil ik jullie tijdens de zwangerschap en naar de bevalling toe graag goed leren kennen, zodat ik j(ulli)e kan helpen de dingen vorm te geven op een manier die echt bij jullie past.

Iedere begeleiding is anders en ik speel graag in op jouw/jullie behoeften. Het kan zijn dat we veel aandacht besteden aan de vragen die je hebt en de informatie die er is: hoe daarmee om te gaan. Misschien wil je je lichaam aandacht geven, massages krijgen of leren hoe je je partner fysiek kunt ondersteunen. Daar kan ik voor zorgen.

Als doula ken ik de nodige tips en tricks en ben ik jullie klankbord; ik ondersteun jullie emotioneel en mentaal en heb vertrouwen in jouw eigen kunnen en weten. Tijdens de bevalling ben ik je warme en betrouwbare rots in de branding.

Ik ondersteun jullie mentaal, emotioneel en fysiek en loods jullie door de bevalling heen. Ik ben op de hoogte van jullie wensen en houd in het oog dat die worden gerespecteerd. En ik help jullie ruimte te creëren voor het volgen van jullie eigen ritme en maken van jullie eigen keuzes.

Ook in de eerste periode na de bevalling ben ik er om jullie te ondersteunen.

Doula zijn is voor mij meer dan een beroep. Als ik iemand begeleid, doe ik dat vol overgave, met veel liefde, enthousiasme en plezier.

Naast Nederlands spreek ik Engels, Frans en Spaans en geef ik ook massage/lichaamswerk en (sluitings)rituelen; (energie) healings.

Locatie

Contactgegevens

Latherusstraat 18-B, 1032 EB Amsterdam

0645314230

http://www.amberpeters.com

amberpeters.nu@gmail.com