Natida Lopez Adrados

Natida Lopez Adrados (stagiaire)

Ik werk met Vrouwen en Moeders in de fase van moeder worden. Ik wandel een stuk met ze mee op hun pad van transformatie.

Zelf ben ik ook moeder van drie kinderen en ik geloof dat zwanger zijn en geboorte geven een van de meest bijzondere dingen is die we als vrouwen  mogen doen in dit leven!

Het lichaam, je mind en je ziel moeten openbreken en loslaten vanuit de diepste plekken in jezelf om een nieuw kindje op de wereld te brengen. De geboorte van je kindje is ook de geboorte van een nieuwe versie van jezelf als vrouw.

Alle geboortereizen zijn uniek, we wandelen allen ons eigen pad. De vrouwen die begrijpen dat ze dit pad zelf, maar niet alleen hoeven te wandelen begeleidt en eer ik, zodat ze nog dieper kunnen zakken en leven in lijn met hun ware zijn.

Naast Nederlands spreek ik ook Engels en Spaans.

Naast begeleiding tijdens je zwangerschap (als doula en/of (natuur)coach) ben je bij mij welkom voor losse sessies of trajecten van Reiki, Natuurcoaching, Vrouwen/MamaCirkels en Rituelen en Ceremonies rondom Zwangerschap en Moederschap.

Tijdens je Kraamtijd ben ik er voor je in de vorm van Massages aan huis, Mama Rituelen aan huis en volledig op je kraamtijd afgestemde en voedzame Ayurvedische Maaltijden als Food-Doula.