Kristina Juvko

Kristina Juvko

Het begin van de reis van de bevalling en het ouderschap is een diepgaande ervaring die je hele wezen omvat: lichaam, geest en ziel. Als iemand die diep ondergedompeld en opgeleid is op het gebied van holistische lichaamsbenaderingen en het bepleiten van bevallingen, heb ik jarenlang de onderlinge verbondenheid hiervan onderzocht.

Vanuit mijn eigen persoonlijke reis door geboorte en moederschap tot mijn professionele rollen als geboorte doula, hulp bij de voorbereiding van de bevalling en beoefenaar van WATSU (watertherapie) en geluidstherapie, sta ik klaar om een vertrouwde metgezel te zijn op je pad naar ouderschap.

Geleid door een mix van evidence based praktijken en mijn eigen intuïtie, wil ik je een verzorgende en niet-oordelende omgeving bieden. Omdat ik de roeping van mijn hart heb gevolgd, begrijp ik hoe belangrijk het is om je gegrond en ondersteund te voelen, vooral tijdens belangrijke levenstransities.

Of je je nu thuis, in een ziekenhuis of ver van een vertrouwde omgeving bevindt, mijn ervaring als expat (al 3x) onderstreept het belang van het hebben van een vertrouwde bondgenoot aan je zijde.

Laten we samen een toevluchtsoord van veiligheid en empowerment creëren – een OASE waarin jouw reis naar het ouderschap zich met vertrouwen en gemoedsrust kan ontvouwen.

Ik spreek geen Nederlands maar wel Engels, Litouws en Russisch.