Karin van Minnen

Karin van Minnen

Mijn naam is Karin van Minnen, moeder van 2 lieve dochters en gecertificeerd Geboortedoula en Postpartum Doula.

Als Doula wil ik met zorg en liefde (aanstaande) ouders een positieve, veilige en krachtige ervaring bieden tijdens de zwangerschap, de geboorte en de periode erna. Zorg die aansluit bij jullie wensen en behoeften. Tijdens de bevalling bied ik jullie continu emotionele, praktische en morele ondersteuning. Ik ben er voor jullie.

Ik help ouders de geboorte op hun eigen manier te ervaren met meer zelfvertrouwen, begrip voor situaties en het ervaren van eigen kracht, ongeacht hoe de bevalling is verlopen. Iedere ouder verdient een mooie, sterke, krachtige en positieve herinnering aan de meest unieke gebeurtenis in hun leven; de geboorte van hun kind – een inspirerend moment vol liefde.

Als Postpartum doula ondersteun ik jullie thuis in de periode als nieuw gezin. Ik vind het belangrijk jullie rust, structuur, emotionele ondersteuning en praktische ondersteuning te bieden. Ik luister, ik ondersteun en help jullie realistische verwachtingen te maken van jullie reis als nieuwe ouders.

Neem gerust een kijkje op mijn website www.doula-karin.nl Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Locatie

Contact informatie

Tambo 14, 2911 JB Nieuwerkerk aan den IJssel

06-12416621

www.doula-karin.nl

info@doula-karin.nl