Marlies Phielix

Marlies Phielix

Mijn naam is Marlies Phielix(54), moeder van drie volwassen, prachtige mensen. Ik ben een fulltime en ervaren geboortedoula sinds 2011, zwangerschaps- en postpartum masseuse, Spinning Babies®Certified Parent Educator en Instructor, Systemic Ritual® Practitioner, Doula Trainer (sinds 2014) en mede-eigenaar bij BiA Doula Training. 

Ik ervaar de mens als een geheel van body, mind en spirit en ik verbind dit graag met onze huidige, moderne kennis op een heel praktische manier. Ik heb een speciale interesse in traditionele geboortewijsheid en -tradities. Ik ben gepassioneerd door de verbinding tussen lichaam, geest, moeder en baby tijdens de geboorte en heb geleerd, door studie en ervaring, hoe waardevol het is om te leren luisteren naar de enorme sensorische informatie die het lichaam ons geeft tijdens de zwangerschap en de geboorte. 

Zwangerschap en geboorte zijn intense ervaringen met een grote impact op het emotionele, mentale en fysieke welzijn van de moeder. Deze periode kan het gevoel over jezelf veranderen terwijl je moeder wordt.

Jullie met respect, liefdevolle aandacht, intuïtie, écht luisteren, informatie en kennis ondersteunen bij een krachtige én zachte geboorte-ervaring voor moeder, partner en baby is voor mij van diepe betekenis.

Ik ben dankbaar dat ik naast ouders mag lopen terwijl zij hun eigen weg vinden om hun baby met vertrouwen (ook als het anders gaat dan gedacht) te baren en te ontmoeten, terwijl er een dieper begrip groeit van het transformerende proces dat geboorte is.

Ik blijf me voortdurend bijscholen, blijf leren en groeien als persoon en als geboorteprofessional. 

Neem gerust contact met me op, je bent heel welkom.