Marlies Phielix

Marlies Phielix

Ik ben Marlies, moeder van 3 kinderen en een ervaren en gepassioneerd full- time doula, werkzaam sinds 2011. Op betrokken en open wijze ondersteun ik zwangeren en hun partner bij de zwangerschap, de geboorte en de periode daarna.

Zwangerschap en geboorte zijn intense ervaringen met een grote invloed op het emotioneel- geestelijke en het lichamelijke welzijn van de moeder. Mijn hele leven heb ik gevoeld dat een positieve geboorte ervaring enorm bekrachtigend kan zijn voor een vrouw. Om met respect, aandacht, kennis, intuïtie en liefde bij te mogen dragen aan een krachtig -zachte geboorte voor moeder en kind ervaar ik als een groot voorrecht.

Ouders bijstaan in het vinden van hun eigen weg en eigen manier om in vertrouwen hun kind geboren te laten worden is enorm waardevol. Ik ben nog elke dag blij mijn pad te hebben gevonden en kan me geen ander vak voorstellen wat zo in elke cel van mijn lichaam verweven zit dan het doulaschap!

Naast uitgebreide, professionele doula begeleiding kan je bij mij ook een heerlijke zwangerschaps- en/of postpartum massage boeken, geef ik een uitgebreid stuitliggingsconsult als je kindje bij 33 weken nog dwars of in stuit ligt of een overtijdsconsult bij 41+ weken zwangerschap.

Ik ben een gecertificeerde Spinning Babies® Parent Educator en geef de Spinning Babies® Parent Class, de workshop voor aanstaande ouders. Baringspijn, wat nu? is ook een leuke workshop om te volgen.

Last but not least ben ik sinds 2014 Doula trainer en was ik 6 jaar (2012 tot 2019) bestuurslid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doulas, de NBvD.

Locatie

Contactgegevens

S.Carmiggeltstraat 16, 4207 PJ Gorinchem, Nederland

06-43570505

www.doulamarlies.nl

info@doulamarlies.nl