Nash Mosan Schuiling

Nash Mosan Schuiling

Ik ben Nash Mosan Schuiling en ik ben geboortedoula, ademcoach en holistisch baarmoeder therapeut. Een geboren Braziliaanse met vernieuwde Nederlandse roots. Een moeder en vrouw, wonend in Rotterdam Heijplaat, samen met mijn gezin. Ik kies te dienen rondom Rotterdam en andere steden binnen een straal van 70 km.

Mijn geschenk aan deze wereld is om andere vrouwen bij te staan, te beschermen en met enthousiasme te begeleiden om dicht bij hun vrouw-zijn te komen. In vertrouwen, zachtheid en met zelfliefde. Zwangerschap kan een levensfase zijn waarin grote zelfontdekking en zelfontwikkeling plaats kan vinden. Ik geloof dat de geboorte één van de grootste ceremonies is die iemand in het leven kan meemaken.

Als jouw doula ben ik van dienst door in elk moment totaal aanwezig te zijn. Door jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op het geboorteproces, zodat je weet wat je kunt verwachten. Jou helpen ontspannen door je eigen bewuste adem in te zetten, zodat je kunt ontvangen wat er ook op dat moment gebeurt. We noteren alle verwachtingen en wensen, je angsten en je sterke punten. Met deze informatie bereiden we jou voor op deze inwijding in het moederschap.

Tijdens de bevalling kan ik de hele tijd bij je zijn. Maar ik kan ook, als je dat liever hebt, alleen de geboorteruimte bewaken. Het is jouw moment. Samen geven we vorm aan de ondersteuning die je nodig hebt en verdient. Wat jij wenst.

En ja.. er komt een nieuwe baby op de wereld, maar er wordt ook een moeder geboren (ongeacht hoeveel kinderen je hebt). Ik voel me vereerd om je te mogen steunen met liefde en zachtheid.

Locatie

Contact informatie

Moordrechtstraat 31, 3089TR Rotterdam

0624802273

www.janma.nl

info@janma.nl