Rachel Scheweer

Rachel Scheweer (stagiaire)

Leuk dat je op mijn foto hebt geklikt en op zoek bent naar een doula!

In februari 2024 start ik de doula-opleiding, maar door de ervaring in de geboortezorg die ik al heb (student verloskunde en werkzaam bij een verloskundige) en doordat ik zelf 2 kinderen heb (3e op komst), hoop ik dat jullie mij het vertrouwen willen geven jullie in deze bijzondere tijd te ondersteunen als (student)doula.

Want vertrouwen is de sleutel in onze samenwerking. Vertrouwen in elkaar en in het proces van zwangerschap, bevalling en ouderschap. Een samenwerking, omdat ik er niet ben om jullie te vertellen hoe het moet of wat het beste is, want ieder mens is uniek en heeft eigen behoeftes.

Ik ben er voor jou als zwangere, voor jou als partner en voor jullie als aanstaande ouders, om samen te ontdekken wat die behoeftes. Onderweg naar het nieuwe leven dat jullie (of jij) tegemoet gaan.

Er is nog geen website, maar wel een blog-site: rachels-blogs@weebly.com, neem een kijkje als je meer over mij wilt weten.

Ik kijk ernaar uit kennis met jullie te maken, maar kan mij voorstellen dat je niet zomaar iedereen bij deze bijzondere periode wilt betrekken. Zoek vrijblijvend contact en maak later een keus, wat deze keus ook gaat zijn, ik wens jullie een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Mijn wens is dat jij als zwangere / jullie als koppel vol vertrouwen de reis mogen maken naar het ouderschap met een ervaring waar je later goed op terug kunt kijken!

Ik spreek ook Fries en Engels.

Locatie

Contactgegevens

8411 KN, Jubbega

0645956060

rachels-blogs@weebly.com

doula-rachel@scheweer.nl