Roos de Wild

Roos de Wild

Ik ben Roos (1984), moeder en vrouw en werk het allerliefst met vrouwen die support kunnen gebruiken tijdens zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Een geboorte is zoveel meer dan alleen een fysieke handeling, het raakt je op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak en daar mag aandacht voor zijn.

Een zwangerschap, geboorte en kraamperiode is puur, liefdevol en rauw tegelijk. Het kan allemaal heel klinisch en taakgericht aanvoelen en daarom is het juist fijn om daarnaast ook aandacht te geven aan al het andere dat speelt, namelijk de transformatie die jij en je partner doorlopen naar het (opnieuw) ouders worden.

Ik help je in dit bijzondere en tegelijkertijd pittige proces door er voor jullie te zijn.

  • Je kan contact opnemen met mij voor ontspannende zwangerschapsmassages of coachingsconsults bij jou aan huis.
  • Je kan met mij werken als geboortedoula, waarin we 1:1 voorbereiden op de geboorte en ik bij de geboorte aanwezig ben indien gewenst.
  • Daarnaast boek je bij mij een postpartummassage, -behandeling of -traject. Als postpartum behandelaar geef ik warme herstellende kraamtijd massages en behandelingen bij jou thuis. Massages worden gecombineerd met behandelingen zoals belly binden, moxa en vaginaal stomen. Deze behandelingen zorgen voor lichamelijk en mentaal herstel. Het geeft een thuis kom gevoel in je eigen lichaam na de geboorte.

Reik gerust naar mij uit voor vragen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Locatie

Contact informatie

Colenbranderstraat 26, 3861VD Nijkerk, Nederland

0622874707

www.studiomotherbear.com

roos@studiomotherbear.com