Roos de Wild

Roos de Wild

Ik ben Roos (1984), moeder en vrouw en ik heb een missie. Een geboorte is zoveel meer dan alleen een fysieke handeling, het raakt je op mentaal en emotioneel vlak, het is iets puurs, liefdevol en rauws tegelijk en daar moet net zoveel aandacht voor zijn als het medische gedeelte. Jullie geboortebeleving doet er toe.

In de transformerende fase naar het moederschap staan in mijn begeleiding 3 basis elementen centraal : Kracht, Vertrouwen en Rust. Bij een wederzijdse klik zullen we aan de slag gaan met meerdere uitgebreide privéworkshops. We zetten jullie situatie daarin centraal en kijken wat er nodig is om je innerlijke Kracht, Vertrouwen en Rust te laten groeien op een hele praktische fijne manier die bij jullie past.

Door de uitgebreide voorbereiding vormen we een hecht geboorteteam en zijn we enorm op elkaar ingespeeld op het moment van de geboorte. Het doulatraject is een A tot Z begeleiding. Indien je graag verkort of deels wilt ingaan op de onderwerpen bekijk dan de los te boeken opties. Boek een vrijblijvend consult om samen naar jullie situatie te kijken. Liefs Roos

Locatie

Contactgegevens

Colenbranderstraat 26,
3861VD, Nijkerk

0622874707

www.studiomotherbear.com

roos@studiomotherbear.com