Saskia Schipper

Saskia Schipper

Welkom! Ik ben Saskia Schipper. Ik begeleid vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap en geboorte (thuis en in het ziekenhuis) als geboortedoula en/ of als zwangerschaps(yoga)docent. Na de geboorte als postnatale doula en postnatale yogadocent voor moeder en kind.

Zelf ben ik ook moeder en partner. Zwanger zijn en een kind op de wereld zetten. Ouders worden. Een gezin. De normaalste zaak van de wereld. Tegelijkertijd ook de meest bijzondere, krachtigste en transformerende tijd van je leven. Dat heb ik zelf mogen ervaren. Voor mij de helderste motivatie om jou als (aanstaande) moeder en vader bij te staan in dit mooie proces.

Mijn motto: Waarom moeilijk doen als het samen kan? Als doula kan ik je de aandacht geven die je verdient. Alle vragen die je hebt over je zwangerschap, bevalling, kraamtijd of ouderschap, maar ook je zorgen, je geluksmomenten, je ervaringen en wensen: ik ben er voor jou en beleef het met alle liefde met je mee. Ik bewaak graag je persoonlijke rust en ruimte. En geef je steun en informatie waar je dat nodig hebt.

Bel of mail mij gerust als je jezelf deze luxe gunt. Of kijk op mijn website www.lichtschipper.nl Samen is het lichter! Liefs Saskia

Locatie

Contact informatie

Aetsveld 2, 3645 XP Vinkeveen, Nederland

0619878995

www.lichtschipper.nl

saskia@lichtschipper.nl