Susan Veldman

Susan Veldman

Ik ben Susan, Doula en docent van de zwangerschapscursus Relaxed Bevallen in Amsterdam, Abcoude en omgeving. Ik ben getrouwd met Max en moeder van twee dochters Daantje en Nikki.

Na mijn studie HBO-Facility Management heb ik jaren als Facility Manager gewerkt. Toch is de behoefte om iets met Verloskunde te doen altijd aan me blijven knagen.

Samen met mijn man en dochters heb ik een aantal jaren in het buitenland gewoond, eerst in Dublin en daarna drie jaar in New York. In Amerika heb ik voor het eerst een Doula ontmoet tijdens een cursus “reanimatie voor kinderen”. Ik had nog nooit van een Doula gehoord, maar raakte met haar in gesprek over haar werkzaamheden. Tijdens dat gesprek vielen voor mij de puzzelstukjes in elkaar en werd het mij ineens duidelijk: dit is wat ik wilde gaan doen!

Het blijft een wonder, de gehele zwangerschap tot en met de geboorte van de baby. In Amerika ben ik begonnen met een opleiding voor Doula en eenmaal weer terug in Nederland heb ik de Doula opleiding in Utrecht met succes afgerond. Tegelijk met de opleiding voor Doula heb ik een cursus voor docent Relaxed Bevallen met Hypnobirthing & Mindfulness gevolgd.

De wereld van zwangerschap en geboorte heeft mij altijd gefascineerd, daarom heb ik besloten om mijzelf te richten op het begeleiden van (aanstaande) ouders in deze bijzondere periode. Mijn werk als doula en het geven van de cursus sluit hier prachtig op aan, waardoor ik vrouwen en hun partners vertrouwen wil geven in de aanloop naar de geboorte van hun kindje.

De geboorte van je kind is een van de meest bijzondere momenten van je leven. Je wilt er geen moment van missen. Indien de situatie het toelaat en jullie het willen dan kan ik ook foto’s maken van deze belangrijke dag. Fotograferen is een van mijn hobby’s en hiervoor heb ik een aantal fotografiecursussen gevolgd.

Ben jij op zoek naar een Doula dan kan je contact met mij opnemen!

Locatie

Contact informatie

Ds. Bleekerhof 53, 1391 BJ Abcoude, Nederland

0615329647

www.birthsupport-susan.nl

info@birthsupport-susan.nl