Wilma Kremer

Wilma Kremer

Mijn passie voor alles wat met kraam en verloskunde te maken heeft is “geboren” in de tijd dat ik als leerling verpleegkundige op de kraamafdeling stage liep. Mede daardoor heb ik de zwangerschap en geboorte van mijn twee kinderen beleefd als een heel bijzondere tijd in mijn leven.

Ik werk niet meer als kraamverpleegkundige maar kan mijn enthousiasme en passie voor de geboortezorg nu inzetten door als doula aan het werk te zijn.

Geen enkele vrouw, zwangerschap en bevalling is gelijk, en daarin zie ik een grote uitdaging, om voor andere vrouwen/ aanstaande moeders iets te kunnen betekenen.
Wil jij je heel bewust en goed voorbereiden op de geboorte van je baby? Of heb je misschien een geboorte ervaring waardoor je het nu heel graag anders wilt?
Neem dan eens een kijkje op mijn website, om te zien wat ik jou te bieden heb. Vertel mij wat jij nodig hebt gedurende onze gesprekken in jouw zwangerschap. Neem me mee in jouw ideeën en wensen ten aanzien van je Geboorteplan. En ervaar zelf de rust van mijn continue aanwezigheid tijdens jouw bevalling.

Mijn klanten van de afgelopen jaren noemen mijn rust, brede kennis en humor als waardevolle eigenschappen binnen mijn "doula zijn".

Spreekt je dit aan? Maak dan een afspraak via de link op mijn website, voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Locatie

Contactgegevens

-, 7545 RV Enschede, Nederland

06-42405418

www.doulabegeleidingtwente.nl

wilma@doulabegeleidingtwente.nl