Marijn Molenaar

Marijn Molenaar

Let it grow, let it grow. Let it blossom, let it flow!

Een aanstaande bevalling roept allerlei emoties op. Vreugde, maar misschien voel je ook onzekerheid en spanning. Als doula bied ik zwangeren emotionele ondersteuning tijdens de zwangerschap. Tijdens de voorbereidende gesprekken duiken we jouw diepte in, geef ik jullie de informatie die jullie nodig hebben zodat jullie goed zijn voorbereid op de bevalling en de kraamtijd en stellen we een persoonlijk geboorteplan op. Daarnaast ontvang je richting het einde van jouw zwangerschap een ontspannende massage aan huis!

Tijdens de bevalling ondersteun ik jou en je partner mentaal & fysiek. Als je mij als doula onderdeel maakt van je geboorteteam, ben je verzekerd van continue zorg, of je thuis bevalt of in het ziekenhuis. Dat geeft vertrouwen en rust! Geboortefotografie is inbegrepen in het pakket dat ik aanbied. Ik wens alle ouders mooie foto's toe van het proces en de bevalling!

Als doula richt ik mij op gecompliceerde zwangerschappen of zwangerschappen met een medische indicatie. En omdat ik zelf tweelingmoeder ben, tweelingzwangerschappen! Natuurlijk ben je ook van harte welkom als jij gaat voor een thuisbevalling!

Naast mijn werk als doula, werk ik ook als zzp kraamverzorgende met een holistische visie. Hierdoor kan ik jou, je partner en jullie kindje (s) gedurende de hele periode van zwangerschap, bevallen en kraamtijd ondersteunen. Een vertrouwd gezicht die jullie hele verhaal kent en jullie ondersteund tijdens deze levensveranderende periode. Omdat ik gecertificeerd ben als kraamverzorgende kan ik, als je thuis bevalt, de verloskundige assisteren tijdens de bevalling (partus assistentie verlenen). En mocht je ná de kraamtijd emotionele of praktische hulp nodig hebben, dan kan ik jullie ondersteunen als postpartum doula.

Ik ontmoet je graag binnenkort voor een kennismakingsgesprek bij jullie thuis!

Locatie

Contact informatie

Edammerstraat 10, 1023vb Amsterdam, Nederland

0630988112

www.dekraamdoulaamsterdam.nl

marijnmolenaar@startmail.com